NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Square του Jack Dorsey αλλάζει όνομα και γίνεται Block

Η Square του Jack Dorsey αλλάζει όνομα και γίνεται Block

​Η Square μετονομάζεται σε Block, καθώς εστιάζει σε τεχνολογίες όπως το blockchain, και επεκτείνεται πέρα ​​από την αρχική της δραστηριότητα, που αφορούσε στην ανάγνωση πιστωτικών καρτών.

Ο γίγαντας των πληρωμών του Jack Dorsey ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι το νέο όνομα, που θα τεθεί σε ισχύ στις 10 Δεκεμβρίου, «αναγνωρίζει την ανάπτυξη της εταιρείας» και «δημιουργεί χώρο για περαιτέρω ανάπτυξη».

«Το Block είναι ένα νέο όνομα, αλλά ο σκοπός μας για οικονομική ενδυνάμωση παραμένει ο ίδιος. Ανεξάρτητα από το πώς μεγαλώνουμε ή αλλάζουμε, θα συνεχίσουμε να χτίζουμε εργαλεία που θα βοηθήσουν στην αύξηση της πρόσβασης στην οικονομία» δήλωσε ο ίδιος.

Ο Dorsey συνίδρυσε την Square το 2009 με επίκεντρο τις προσωπικές πληρωμές και το ομώνυμο πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών, το οποίο επιτρέπει στους ανθρώπους να δέχονται πληρωμές με πιστωτική κάρτα μέσω smartphone.

Η εταιρεία έχει αποκτήσει τον πάροχο buy-now-pay-later Afterpay και την υπηρεσία streaming μουσικής Tidal του Jay-Z.

Ως μέρος της μετονομασίας της Square, η Square Crypto, ένα ξεχωριστό τμήμα της εταιρείας «αφιερωμένο στην προώθηση του Bitcoin», θα αλλάξει το όνομά του σε Spiral.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr