NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλες τις εταιρείες, στη Νέα Υόρκη

Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλες τις εταιρείες, στη Νέα Υόρκη
07_12_2021 | 09:22 07_12_2021 | 09:24
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Υποχρεωτικός είναι, πλέον, ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στην πόλη της Νέας Υόρκης για παιδιά 5 ετών και άνω αλλά και για τους εργαζόμενους σε όλες τις εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.

Η πολυπληθέστερη πόλη των ΗΠΑ έθεσε προθεσμία έως τις 27 Δεκεμβρίου για τις 184.000 επιχειρήσεις εντός των ορίων της, ώστε αυτές να ζητήσουν από τους υπαλλήλους τους να αποδείξουν ότι έχουν εμβολιαστεί, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Bill de Blasio.

Επιπλέον, τα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών πρέπει να λάβουν τουλάχιστον μία δόση έως τις 14 Δεκεμβρίου και τα 12 ετών και άνω να εμβολιαστούν πλήρως έως τις 27 Δεκεμβρίου, ώστε να μπορούν να μπουν σε εστιατόρια και να συμμετάσχουν σε εξωσχολικές δραστηριότητες.

«Ο εμβολιασμός είναι η διέξοδος από αυτήν την πανδημία και αυτά είναι τολμηρά μέτρα για να ενθαρρύνουν τους Νεοϋορκέζους να διατηρούν τον εαυτό τους και τις κοινότητές τους ασφαλείς», δήλωσε ο de Blasio, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του τον επόμενο μήνα.

Ο διάδοχος του de Blasio, Eric Adams, θα αξιολογήσει την εντολή και άλλες στρατηγικές για την καταπολέμηση της πανδημίας όταν αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο, δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Evan Thies.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr