NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Skroutz θα προσφέρει μικροδάνεια και δυνατότητα παράδοσης σε μια ώρα

Το Skroutz θα προσφέρει μικροδάνεια και δυνατότητα παράδοσης σε μια ώρα

Τα επόμενα βήματα της εταιρείας παρουσίασε, με κείμενο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Linkedin, ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Skroutz.

Όπως αναφέρει «εργαζόμαστε για να είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε τις παραδόσεις την επόμενη μέρα στην πλειονότητα των αποστολών μας και να επεκτείνουμε το δίκτυο Skroutz Points σε τουλάχιστον 250 τοποθεσίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για παραδόσεις και επιστροφές. Το 2022, οι καταναλωτές με έδρα την Αθήνα θα έχουν πρόσβαση σε παραδόσεις 1 ώρας για επιλεγμένα SKU.

Το Skroutz Plus, το πρόγραμμα που προσέλκυσε 50.000 ενεργά μέλη σε λιγότερο από έξι μήνες, θα βελτιωθεί περαιτέρω, με πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και άλλα προνόμια».

Στο μέτωπο της εφοδιαστικής, «σχεδιάζουμε να παρέχουμε λύσεις αποθήκευσης και συσκευασίας, καθώς και εργαλεία για τους εμπόρους ώστε να ενσωματωθούν σωστά με το Skroutz όσον αφορά στη διαθεσιμότητα αποθεμάτων και προϊόντων. Σχεδιάζουμε επίσης να προσφέρουμε στους εμπόρους πρόσβαση σε κεφάλαια για τη χρηματοδότηση του ανεφοδιασμού τους ή άλλες καθημερινές ανάγκες.

Όσον αφορά στις επιλογές πληρωμής, έχουμε ήδη εισαγάγει δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών, αλλά πρόκειται να επεκτείνουμε αυτήν την προσφορά, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να λαμβάνουν μικροδάνεια για μικρές αγορές μέσω των φορητών συσκευών ή υπολογιστών τους, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν οποιοδήποτε κατάστημα. Όσο για άλλες δημοφιλείς επιλογές πληρωμής, PayPal, Google ή Apple Pay, θα είναι διαθέσιμες εντός του 2022.

Θέλουμε επίσης να διπλασιάσουμε τη δέσμευσή μας για ESG, καθώς μας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό όλους ως κοινότητα. Σκοπεύουμε να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα πλαστικά υλικά συσκευασίας και να αντικαταστήσουμε σημαντικό μέρος του στόλου μας με ηλεκτρικά οχήματα (το 10% του στόλου του Skroutz Last Mile είναι ήδη ηλεκτρικό)».

Τέλος, η εταιρεία ένας από τους κύριους στόχους για το 2022 και μετά «είναι να μετατρέψουμε το Skroutz από αγορά σε "εμπορική γειτονιά". Φανταστείτε ότι έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και μια ζωντανή κοινότητα συντελεστών που μοιράζονται τις εμπειρίες τους, ανεβάζουν κριτικές βίντεο, δίνουν ή ζητούν συμβουλές. Μια τεράστια, βάσει ενδιαφέροντος, κοινωνική εμπειρία αγορών στην τσέπη σας. Θα κυκλοφορήσουμε σταδιακά κομμάτια αυτής της βελτιωμένης λειτουργικότητας από τον Απρίλιο του 2022».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr