NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

ATCOM: Διάκριση στα Mobile Excellence Awards 2022

ATCOM: Διάκριση στα Mobile Excellence Awards 2022

Η ATCOM ανακηρύχθηκε Mobile Agency of the Year στα Mobile Excellence Awards 2022, τον κορυφαίο θεσμό επιβράβευσης των πιο καινοτόμων εφαρμογών και υπηρεσιών στο Mobile Business, κερδίζοντας συνολικά 7 βραβεία για έργα σημαντικών συνεργατών της εταιρείας.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στο Sofitel Athens Airport, η ATCOM κέρδισε την κορυφαία διάκριση της διοργάνωσης, ενώ επίσης της απονεμήθηκαν 7 Mobile Excellence Awards, 4 Gold, 1 Silver και 2 Bronze. Οι βραβεύσεις αφορούσαν σε έργα για τη EUROBANK – η οποία επιπλέον κέρδισε το βραβείο “Mobile Brand of the Year”, την Goody’s και τη Νέα Οδό-Κεντρική Οδό, σε ενότητες των πυλώνων “Κλαδικές mobile εφαρμογές & Συστήματα”, “Mobile Επιχειρηματικές Λύσεις & Μετασχηματισμός” και “Προμηθευτές Mobile Συστημάτων & Καινοτομία”.

“Η βράβευσή μας ως Mobile Agency of the Year έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, καθώς επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας προσέγγιση ως προς το Mobile Business, αναδεικνύοντας την πάγια θέση μας πως αυτό πρέπει να είναι βασική συνιστώσα της ψηφιακής επιχειρηματικότητας. Συνεχίζουμε, παραμένοντας πιστοί στο όραμά μας να δημιουργούμε αξιομνημόνευτες εμπειρίες που έχουν τη δυναμική να αλλάζουν τη ζωή των ανθρώπων, μέσα από mobile-first, Omnichannel λύσεις για τους πελάτες μας. Είμαστε υπερήφανοι για τους συνεργάτες και τους ανθρώπους μας, τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους μας.”, δήλωσε ο Νίκος Λιόκαλος, Chief Technology Officer της ATCOM.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr