NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τα σχέδια της DER Touristik Group για την Ελλάδα εν όψει 2022

Τα σχέδια της DER Touristik Group για την Ελλάδα εν όψει 2022

Αυξάνουν τις θέσεις τους προς την Ελλάδα οι μεγάλοι τουριστικοί όμιλοι του εξωτερικού και οι αεροπορικές, απόρροια του εξωραϊσμού των προβλημάτων που προκάλεσαν τα μέτρα για τον περιορισμό των ταξιδίων.

Ο Όμιλος DER Touristik Group -3ος μεγαλύτερος όμιλος στον τουρισμό και δεύτερη κύρια επιχειρησιακή δραστηριότητα της REWE Group- στο πλαίσιο της ομαλοποίησης των ταξιδίων στοχεύει να αυξήσει 20% των αριθμό των επισκεπτών για το 2022 στην Ελλάδα μετά από μία αύξηση 16% το 2021 σε σχέση με το 2020. Η DER Touristik στοχεύει να φέρει στην Ελλάδα περίπου 500.000 επισκέπτες από την Γερμανία και περίπου 700.000 από λοιπές αγορές που δραστηριοποιείται.

Η DER Touristik με έδρα την Κολωνία από το 1988 μεταφέρει το χρόνο περίπου 10 εκατομμύρια ταξιδιώτες στις 15 ευρωπαϊκές χώρες που συνεργάζεται στοχεύοντας να έχει πάντα διαφοροποιημένο μείγμα προϊόντων από κάθε χώρα. Επιχειρεί μέσω 17 εμπορικών σημάτων όπως είναι η Dertour, η ITS, Kuoni, η Apollo ή Exim Tours. Συνεργάζεται με 30 εξειδικευμένους φορείς του τουρισμού όπως είναι η η Kirker και η Manta Reisen που στοχεύουν σε πολύ εξειδικευμένο κοινό πελατών.

Λειτουργεί 2.800 τουριστικά γραφεί στην Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Γαλλία και την Σουηδία και την Ανατολική Ευρώπη.

REWE Group

O όμιλος REWE ιδρύθηκε το 1927. Ο όμιλος έχει 15.600 καταστήματα σε 22 χώρες της Ευρώπης που δουλεύουν 360.000 άνθρωποι. Στον όμιλο ανήκουν οι μπράντες των σούπερ μάρκετ στην Γερμανία REWE, REWE CENTER, REWE CITY και BILLA, καθώς επίσης το εκπτωτικό σουπερ μάρκετ PENNY, τα DIY καταστήματα Toom και B1 Discount. Επί πλέον το REWE To Go, τα ηλεκτρονικά καταστήματα REWE Lieferservice, Zooroyal και Weinfreunde ανήκουν στον όμιλο REWE.

O όμιλος έχει μπει στον τουρισμό από το 1988 με την DER Touristik Group να είναι η δεύτερη κύρια δραστηριότητα του. Περιλαμβάνει 17 τουριστικούς πράκτορες, 30 εξειδικευμένα εμπορικά σήματα και άλλες εταιρείες. Στον τομέα του τουρισμού της REWE εργάζονται 10.500 άνθρωποι σε 15 χώρες. Τα έσοδα του από τουριστικές δραστηριότητες φτάνουν περίπου τα 7 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η REWE και η DER Touristik συνεργάζονται επί μακράν με φορείς του τουρισμού στην Ελλάδα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr