NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Νέα Υόρκη επενδύει 500 εκατομμύρια για την υπεράκτια αιολική ενέργεια

Η Νέα Υόρκη επενδύει 500 εκατομμύρια για την υπεράκτια αιολική ενέργεια

​Η πολιτεία της Νέας Υόρκης θα δαπανήσει 500 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία λιμένων και την κατασκευή υποδομών για υπεράκτια αιολικά πάρκα.

Οι επενδύσεις που ανακοίνωσε η Κυβερνήτης, Kathy Hochul, θα επικεντρωθούν στην κατασκευή της αλυσίδας εφοδιασμού για υπεράκτιες γεννήτριες, οι οποίες μπορούν να παρέχουν καθαρή ενέργεια σε μια πυκνοκατοικημένη ακτή με ελάχιστο χώρο για χερσαία αιολικά πάρκα ή ηλιακούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής.

«Με αυτήν την επένδυση, η Νέα Υόρκη θα οδηγήσει το έθνος στην υπεράκτια παραγωγή αιολικής ενέργειας, δημιουργώντας πράσινες θέσεις εργασίας για τους Νεοϋορκέζους και τροφοδοτώντας το μέλλον μας στην καθαρή ενέργεια», είπε η Hochul.

Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει, επίσης, να ξεκινήσει την επόμενη διαδικασία υποβολής προσφορών φέτος, για εταιρείες που ενδιαφέρονται να κατασκευάσουν υπεράκτια αιολικά πάρκα.

Η διαδικασία αναμένεται να εγκρίνει αρκετές ανεμογεννήτριες, ώστε να τροφοδοτηθούν 1,5 εκατομμύριο σπίτια. Η πολιτεία θα αρχίσει, επίσης, να σχεδιάζει ένα καλωδιακό δίκτυο στον πυθμένα της θάλασσας για την παροχή ενέργειας από υπεράκτιες τουρμπίνες απευθείας στη Νέα Υόρκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr