NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

App Store: Η Apple θα επιτρέψει εναλλακτικά συστήματα πληρωμών στη Ν. Κορέα

App Store: Η Apple θα επιτρέψει εναλλακτικά συστήματα πληρωμών στη Ν. Κορέα

​Η ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών της Νότιας Κορέας δήλωσε την Τρίτη ότι η Apple έχει υποβάλει σχέδια για να επιτρέψει συστήματα πληρωμών τρίτων στο κατάστημα εφαρμογών της.

Στόχος είναι να συμμορφωθεί με νόμο που απαγορεύει στις μεγάλες εταιρείες καταστημάτων εφαρμογών να αναγκάζουν τους προγραμματιστές λογισμικού να χρησιμοποιούν τα συστήματα πληρωμών τους.

Η Επιτροπή Επικοινωνιών της Κορέας (KCC) είχε ζητήσει από την Apple και την Google να υποβάλουν σχέδια συμμόρφωσης μετά την ψήφιση του νόμου τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Ο νόμος τέθηκε σε ισχύ τον Σεπτέμβριο.

Η Google ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επιτρέψει εναλλακτικά συστήματα πληρωμών στη Νότια Κορέα τον Νοέμβριο.

«Η Apple σέβεται πολύ τους νόμους της Κορέας και έχει μια ισχυρή ιστορία συνεργασίας με ταλαντούχους προγραμματιστές εφαρμογών της χώρας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το KCC και την κοινότητα προγραμματιστών μας για μια λύση που ωφελεί τους Κορεάτες χρήστες μας», δήλωσε η Apple.

Το KCC είπε ότι η Apple σχεδιάζει να επιτρέψει εναλλακτικά συστήματα πληρωμών για χαμηλότερη χρέωση υπηρεσιών σε σύγκριση με τις τρέχουσες προμήθειες 30%.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr