NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Το Netflix αυξάνει τις τιμές στις συνδρομές - Τι ισχύει με την Ελλάδα

Το Netflix αυξάνει τις τιμές στις συνδρομές - Τι ισχύει με την Ελλάδα

Το Netflix αυξάνει τις τιμές σε όλα τα πακέτα του στις ΗΠΑ.

Το standard πακέτο της εταιρείας θα αυξηθεί στα 15,50 $ ανά μήνα από 14 $, ενώ εκείνο που προσφέρει και 4K θα αυξηθεί στα 20 $ ανά μήνα, από 18 $.

Το basic πρόγραμμα, το οποίο δεν περιλαμβάνει HD, αυξάνεται επίσης στα 10 $ ανά μήνα από 9 $. Οι τιμές αυξάνονται και για τους χρήστες στον Καναδά.

Οι αυξήσεις τιμών τίθενται σε άμεση ισχύ για τους νέους συνδρομητές. Για τους υπάρχοντες, οι αλλαγές θα εφαρμοστούν «σταδιακά», με το Netflix να υπόσχεται πως θα στείλει email στα μέλη 30 ημέρες πριν τεθεί σε ισχύ η αύξηση.

Οι τιμές για τα πακέτα του Netflix αυξάνονται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Οι νέες αυξήσεις έρχονται σε μια επιτυχημένη αλλά δύσκολη στιγμή, καθώς εταιρεία έχει ήδη πληθώρα συνδρομητών σε όλες τις ΗΠΑ και η προσθήκη περισσότερων είναι μια πρόκληση.

Ταυτόχρονα, το Netflix ανταγωνίζεται τώρα πολλές άλλες υπηρεσίες streaming, συμπεριλαμβανομένων των Disney Plus και HBO Max, και ξοδεύει πολλά σε περιεχόμενο.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, οι τιμές των πακέτων σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν έχουν επηρεαστεί και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για ενδεχόμενη αύξησή τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr