NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Bayer προσκαλεί ερευνητές από όλο τον κόσμο για το νέο πρόγραμμα Testing4Ag

Η Bayer προσκαλεί ερευνητές από όλο τον κόσμο για το νέο πρόγραμμα Testing4Ag

Το πρόγραμμα Testing4Ag καλεί τους επιστήμονες και ερευνητές να υποβάλλουν στην εταιρεία καινοτόμες ιδέες σχετικά με τη φυτοπροστασία για περαιτέρω διερεύνηση. Οι ερευνητές και τα ιδρύματα διατηρούν όλα τα πνευματικά δικαιώματα.

Το νέο πρόγραμμα θα αξιοποιήσει τους πόρους και την τεχνογνωσία της Bayer και σε συνεργασία με ερευνητές από όλο τον κόσμο θα συνδράμει στην ανάπτυξη των μελλοντικών γενεών συμβατικής φυτοπροστασίας .

Η Bayer ανακοίνωσε την έναρξη του Testing4Ag, ενός νέου προγράμματος που προσκαλεί ερευνητές από όλο τον κόσμο να υποβάλλουν νέες φυτοπροστατευτικές ουσίες στην Bayer για περαιτέρω διερεύνηση με στόχο να εντοπίσουν νέους πιθανούς τρόπους δράσης για τον έλεγχο μυκητολογικών ασθενειών, εντομολογικών προσβολών ή ζιζανίων. Το Testing4Ag, μέρος της πρωτοβουλίας ανοικτής καινοτομίας Open4Ag της Bayer, επιδιώκει να αναπτύξει τη νέα εξελιγμένη γενιά προϊόντων φυτοπροστασίας που αντιμετωπίζουν με ασφάλεια και βιωσιμότητα τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των παραγωγών.

«Η Bayer είναι ο ηγέτης στην Έρευνα και Ανάπτυξη του κλάδου της γεωργίας και δεσμευόμαστε να οδηγήσουμε το μέλλον παρέχοντας καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί τόσο σήμερα όσο και αύριο», δήλωσε ο Bob Reiter, Επικεφαλής του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης στον τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer. «Το Testing4Ag θα συνδυάσει τις μετασχηματιστικές ιδέες πρωτοπόρων ερευνητών με τη γνώση, τους ειδικούς και τις υποδομές της Bayer, με τους ερευνητές που θα συμμετάσχουν, να διατηρούν την κυριότητα στην πνευματική ιδιοκτησία».

Το Testing4Ag υλοποιείται σε συνεργασία με τη Halo και θα βοηθήσει τους επιστήμονες να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις δικές τους ενώσεις μέσω διαφανών διαδικασιών εξελιγμένης τεχνολογίας έρευνας και ελέγχου καθώς και ανάπτυξης αποτελεσμάτων. Οι υποβληθείσες ενώσεις θα αξιολογηθούν μέσω βιολογικών δοκιμών τελευταίας τεχνολογίας έναντι μεγάλης ποικιλίας ειδών ζιζανίων αλλά και παθογόνων φυτών, όπως εντόμων, νηματωδών και/ή φορέων τους. Τα αποτελέσματα των δοκιμών θα κοινοποιηθούν απευθείας στους συμμετέχοντες οι οποίοι και θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ελεύθερα για επόμενα στάδια έρευνας. Σύμφωνα με τη δέσμευση της Bayer για ανοιχτή καινοτομία, οι ερευνητές και τα ιδρύματά τους θα διατηρήσουν όλα τα δικαιώματα για τη δυνητική πνευματική ιδιοκτησία που δημιουργείται μέσω του προγράμματος Testing4Ag.

«Το Testing4Ag είναι ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που αποσκοπεί στην ανάπτυξη προϊόντων φυτοπροστασίας που βοηθούν τους παραγωγούς να παράγουν ικανή ποσότητα τροφής για όλο τον κόσμο, σε αντίξοες συνθήκες λόγω της κλιματικής αλλαγής, μειώνοντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της γεωργίας, ο οποίος είναι ένας φιλόδοξος στόχος» είπε η Rachel Rama, Επικεφαλής Μικρών Μορίων στον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer. «Μεμονωμένοι ερευνητές, πανεπιστήμια, ακόμη και μικρές νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην κατανόηση και την εύρεση των λύσεων στα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η γεωργία. Τους προσκαλούμε όλους να συμμετάσχουν στο Testing4Ag».

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Testing4Ag ή να υποβάλετε υλικό προς εξέταση, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.Testing4Ag.com. Προθεσμία υποβολής προτάσεων είναι η 31 Μαρτίου 2022.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr