NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Με φυσική παρουσία το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του 2022

Με φυσική παρουσία το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του 2022
21_01_2022 | 17:43 21_01_2022 | 17:47
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Events

​Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την Ετήσια Συνάντησή του για το 2022 στο Davos-Klosters της Ελβετίας, από την Κυριακή 22 έως την Πέμπτη 26 Μαΐου.

Υπό την θεματική «Working Together, Restoring Trust», η Ετήσια Συνάντηση του 2022 θα είναι η πρώτη παγκόσμια εκδήλωση ηγεσίας με φυσική παρουσία, από την αρχή της πανδημίας.

Το Annual Meeting 2022, που επιστρέφει στο Davos-Klosters μετά από δύο χρόνια παύσης, θα προσφέρει στους παγκόσμιους ηγέτες την ευκαιρία να κάνουν απολογισμό της κατάστασης του κόσμου και να διαμορφώσουν συνεργασίες και πολιτικές για την κρίσιμη περίοδο που ακολουθεί.

Τα θέματα της ατζέντας θα περιλαμβάνουν την ανάκαμψη από την πανδημίας, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για την εργασία, την επιτάχυνση του καπιταλισμού των ενδιαφερομένων και την αξιοποίηση των τεχνολογιών της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Ο Klaus Schwab, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δήλωσε: «Μετά από όλες τις virtual συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, ηγέτες από την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία των πολιτών πρέπει να συναντηθούν επιτέλους αυτοπροσώπως. Πρέπει να δημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης που είναι πραγματικά απαραίτητη για να επιταχύνουμε τη συνεργασία και να αντιμετωπίσουμε τις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε».

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θα συνεχίσει να επικοινωνεί στενά με την ελβετική κυβέρνηση σχετικά με την κατάσταση της δημόσιας υγείας στην Ελβετία. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εφόσον υπάρχουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την εγγύηση της υγείας και της ασφάλειας των συμμετεχόντων και της κοινότητας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr