NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Είναι επίσημο: Η J.P. Morgan αποκτά μερίδιο στην ελληνική Viva Wallet

Είναι επίσημο: Η J.P. Morgan αποκτά μερίδιο στην ελληνική Viva Wallet

Η JP Morgan ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει συνάψει συμφωνία με τη Viva Wallet Holdings Software Development SA (Viva Wallet), και τους υφιστάμενους μετόχους της, για την απόκτηση μεριδίου περίπου 49 τοις εκατό.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που πραγματοποιούμε μια στρατηγική επένδυση στη Viva Wallet για να υποστηρίξουμε το όραμά τους να ενδυναμώσουν τη νέα ανάπτυξη και την καινοτομία στις πληρωμές που στοχεύουν σε ευρωπαϊκές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και σε πελάτες που προσφέρουν υπηρεσίες εμπορίου της μεσαίας αγοράς», δήλωσε ο Τάκης Γεωργακόπουλος, Global Head of JP. Morgan Payments.

«Το ευρωπαϊκό τοπίο πληρωμών είναι κατακερματισμένο αλλά μεγάλο ως προς τις ευκαιρίες, με περισσότερους από 17 εκατομμύρια εμπόρους έτοιμους να εφαρμόσουν επεκτάσιμες λύσεις πληρωμών και αυτός είναι ένας μεγάλος τομέας εστίασης πρόσθετης ανάπτυξης για την J.P. Morgan Payments στο μέλλον».

«Η αποστολή της Viva Wallet είναι να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο πληρώνουν και πληρώνονται οι επιχειρήσεις στην Ευρώπη με τεχνολογία αιχμής, πρωτοφανή ευελιξία και σε βάθος γνώση του ευρωπαϊκού τοπίου πληρωμών», δήλωσε ο Χάρης Καρώνης, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Viva Wallet.

«Η στρατηγική επένδυση της J.P. Morgan στh Viva Wallet σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη μας στην τεχνολογία και την ομάδα τους, που ήδη προσφέρει μια ολιστική δυνατότητα απόκτησης πολυκαναλικού εμπόρου σε όλη την Ευρώπη και καλύτερη εξυπηρέτηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», τόνισε ο Max Neukirchen, Global Head of Payments & Commerce Solutions, J.P. Morgan.

Η Viva Wallet ιδρύθηκε το 2000 και έχει την έδρα της στην Αθήνα, εστιάζοντας στην εξυπηρέτηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε 23 χώρες. Η εταιρεία δημιούργησε μια ιδιόκτητη πλατφόρμα πληρωμών που βασίζεται στο cloud, η οποία είναι σε θέση να προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στους εμπόρους.

Η συμφωνία υπόκειται σε ρυθμιστικές εγκρίσεις. Οι οικονομικοί όροι της συναλλαγής δεν αποκαλύφθηκαν.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr