NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Οι κορυφαίοι στο χώρο της αρχιτεκτονικής βραβεύουν στα Aluminium in Architecture Awards 2022

Οι κορυφαίοι στο χώρο της αρχιτεκτονικής βραβεύουν στα Aluminium in Architecture Awards 2022

Τα Aluminium in Architecture Awards 2022, έρχονται για δεύτερη χρονιά να επιβραβεύσουν την καινοτομία στη χρήση αλουμινίου σε κτήρια, προβάλλοντας πρωτοποριακές ιδέες και έργα υψηλής αισθητικής, με απώτερο στόχο την παρουσίαση νέων βιώσιμων λύσεων στην κατασκευή.

Τα βραβεία απευθύνονται σε αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες – συστημάτων αλουμινίου και έχουν ως στόχο να αναδείξουν σύγχρονα πρότυπα σχεδίασης, καινοτόμες ιδέες, πρακτικές και πρωτοποριακές λύσεις στη χρήση αλουμινίου ως δομικό υλικό.

Την Κριτική Επιτροπή (https://www.aluminiumawards.gr/judges/) των Aluminium in Architecture Awards 2022 στελεχώνουν καταξιωμένοι Έλληνες αρχιτέκτονες και επαγγελματίες από το χώρο του αλουμινίου. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής θα είναι ο Αρχιτέκτων Μηχανικός, Χρίστος Δίπλας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν σε μία από τις αναλυτικές κατηγορίες βράβευσης και να διεκδικήσουν τη διάκριση στο https://www.aluminiumawards.gr/#DownloadEntryGuidelines.

Οι νικητές και τα έργα που θα διακριθούν στα «Aluminium in Architecture Awards 2022» θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν στο κοινό που απευθύνονται, να επικοινωνήσουν τα χαρακτηριστικά τους, να εμπνεύσουν το κλάδο και να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις για διαρκή βελτίωση των επιδόσεων τους.

Υποβολή υποψηφιοτήτων έως την Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2022

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το: https://www.aluminiumawards.gr/.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr