NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο Andrew Pinnington είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Beat

Ο Andrew Pinnington είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Beat

​Η Beat, μέλος του ομίλου FREE NOW, της κοινής δραστηριότητας γύρω από το ride-hailing των BMW και Daimler, ανακοίνωσε τον διορισμό του Andrew Pinnington ως νέου CEO.

Το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου FREE NOW είναι πεπεισμένο «ότι η εμπειρία, η εστίαση και το στυλ ηγεσίας του Pinnington θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της Beat και στην ανάπτυξη στη Λατινική Αμερική, ξεκλειδώνοντας περαιτέρω επιχειρηματικές δυνατότητες σε ολόκληρη την περιοχή».

«Είμαστε πραγματικά τυχεροί που έχουμε τον Andrew, έναν έμπειρο ηγέτη με βαρύτητα και όραμα, ως σύντροφο στην αποστολή μας, ώστε να αναπτύξουμε απρόσκοπτη κινητικότητα για μια ασφαλή και βιώσιμη αστική ζωή», δήλωσαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

«Το διοικητικό συμβούλιο και η εκτελεστική ηγετική ομάδα είναι πεπεισμένοι ότι ο Andrew είναι ο καλύτερος για να οδηγήσει την Beat στη δημιουργία λύσεων κινητικότητας που ξεκλειδώνουν τις πραγματικές δυνατότητες των πόλεων και των ζωών των ανθρώπων, βελτιώνοντας συνεχώς την κουλτούρα της Beat, καθιστώντας την εταιρεία ένα από τα καλύτερα μέρη για εργασία».

Από την πλευρά του, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Beat δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που συμμετέχει σε μια τέτοια εταιρεία, με μοναδική κουλτούρα και ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων κινητικότητας για απρόσκοπτες εμπειρίες.

Ο Andrew Pinnington έχει υπηρετήσει, μεταξύ άλλων, ως Διευθύνων Σύμβουλος της mytaxi, ενώ βοήθησε την επιχείρηση να αναπτυχθεί από 9 αγορές στη Δυτική Ευρώπη, σε 19 χώρες σε 2 ηπείρους, βλέποντας τα έσοδα να αυξάνονται περισσότερο από 8 φορές, μέσω ενός συνδυασμού οργανικής ανάπτυξης και ανάπτυξης που βασίστηκε σε εξαγορές.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr