NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο Όμιλος D Group ταράζει τα νερά στην ιδιωτική εκπαίδευση και πιστοποίηση

Ο Όμιλος D Group ταράζει τα νερά στην ιδιωτική εκπαίδευση και πιστοποίηση

​Ο Όμιλος D GROUP είναι ο δυναμικότερος και ταχύτατα αναπτυσσόμενός φορέας στον χώρο της εκπαίδευσης, της επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και της πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού και συστημάτων διαχείρισης ποιότητας.

Σε λίγα χρόνια λειτουργίας έπιασε κορυφή στον τομέα της πιστοποίησης, καθώς είναι ο μόνος φορέας με 177 πιστοποιητικά προσώπων και συστημάτων διαχείρισης.

Ιδρυτής του Ομίλου D GROUP είναι ο Δρ Δημήτριος Δερπάνης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο τα τελευταία 25 χρόνια.

Στα τρία campuses του Ομίλου, στο κέντρο της Αθήνας σε 4300 τ.μ, στεγάζονται 5 business units και απασχολούνται σήμερα 113 πεπειραμένα μόνιμα στελέχη καθώς και 400 στελέχη με σχέση μερικής απασχόλησης. Ο Όμιλος έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργασίας με 400 κέντρα της περιφέρειας.

dgroup-main.jpg?mtime=20220207161644#asset:327290

Κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου D Group λειτουργούν:

Ατμομηχανή του Ομίλου είναι η UCERT, ο φορέας που παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες πιστοποίησης οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου και που συνδέονται άμεσα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

  • Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα, το ιδιωτικό Κυπριακό Πανεπιστήμιο Frederick για εξ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές.
  • Διοργανώνει, με υποδειγματικό τρόπο, 8 φορές το χρόνο εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας, του Βρετανικού φορέα Open College Network West Middlands, με πολύ σύντομη έκδοση αποτελεσμάτων, ώστε να μην χάνονται προθεσμίες για συμμετοχή σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.
  • Είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός φορέας πιστοποίησης προσώπων και συστημάτων διαχείρισης.
  • Διοργανώνει σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης για ανέργους και εργαζόμενους.

Το UNICERT COLLEGE, συνεργάζεται με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Staffordshire, στα μεταπτυχιακά προγράμματα ΜΑ Αcting for Screen, για ηθοποιούς και σπουδαστές παραστατικών Τεχνών, καθώς και προγράμματα TESOL για καθηγητές της Αγγλικής γλώσσας.

H UNICERT STUDIES μετέχει σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ΕΣΠΑ.

Το ΙΙΕΚ UNICERT, παρέχει επαγγελματική κατάρτιση από έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές, σε επαγγέλματα με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ, είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική θεατρική σχολή των Βαλκανίων, με μια ομάδα από καταξιωμένους καθηγητές υπό την καθοδήγηση του Λάκη Λαζόπουλου.

Στον Όμιλο D Group υπάγονται ακόμη:

  • Η UCERT CYPRUS, με έδρα τη Λευκωσία.
  • Η Training and Certification Solutions καθώς και
  • Η European Consulting.

Στο campus της Ακαδημίας 98, στο ισόγειο του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Εβδομης Τέχνης» λειτουργούν:

  • Βιβλιοθήκη για τους σπουδαστές του Ομίλου
  • Αναγνωστήριο και χώρος μελέτης
  • Web radio για τους σπουδαστές του Ομίλου.
  • Το Café D Arte, με καφέδες, χυμούς και πρόχειρο φαγητό.

Για τους επόμενους μήνες ο Όμιλος D Group, υλοποιεί σχέδιο επέκτασής του στις αγορές των Βαλκανίων και την Τουρκία.

dgeoup3.jpg?mtime=20220207161729#asset:327292


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr