NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Διοικητικές αλλαγές στο Ιατρικό Αθηνών

Διοικητικές αλλαγές στο Ιατρικό Αθηνών

Την ανάληψη καθηκόντων γενικού διευθυντή στον Όμιλο Ιατρικό Αθηνών από τον κ. Θεόδωρο Παπαφωτόπουλο ανακοίνωσε η εταιρεία, ενώ ο έως σήμερα γενικός διευθυντής κ. Γιώργος Μπουτσιούκος θα συνεχίσει τη συνεργασία του ως σύμβουλος διοίκησης.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της η Εταιρεία αναφέρει ότι ο κ. Γιώργος Μπουτσιούκος, ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη πορεία 38 ετών ως Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου, θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Όμιλο ως Σύμβουλος Διοίκησης, ενώ χρέη συμβούλου διοίκησης σε Οργανωτικά Θέματα του Oμίλου αναλαμβάνει, ο κ. Απόστολος Τερζόπουλος.

Τον κ. Μπουτσιούκο θα αντικαταστήσει ο κ. Θεόδωρος Παπαφωτόπουλος.

Ο κ. Παπαφωτόπουλος έχει πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο, κατέχοντας σημαντικές διοικητικές θέσεις ευθύνης, στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού σε πολλές εταιρείες. Τα τελευταία 12 χρόνια κατείχε τη θέση του Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού στη εταιρεία BIC.

Σε άλλη ανακοίνωσή του το Ιατρικό ενημερώνει ότι, από τις 17 Ιανουαρίου 2022, έχει αναλάβει ως Σύμβουλος Διοίκησης σε Οργανωτικά Θέματα του Oμίλου, ο κ. Απόστολος Τερζόπουλος. Ο κ. Τερζόπουλος, έχει μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της υγείας, κατέχοντας ανώτατες διοικητικές θέσεις, σε μεγάλους Ομίλους του χώρου. Τα τελευταία 9 χρόνια ήταν στον Όμιλο Βιοϊατρικής, κατέχοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Λειτουργίας & Δικτύων του Ομίλου. Θεωρούμε ότι η προσθήκη του κ. Τερζόπουλου, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην υλοποίηση των στρατηγικών πλάνων και στόχων του Ομίλου μας. Ευχόμαστε στο κ. Τερζόπουλο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr