NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

​Viber: Πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των προσφύγων - Δωρεάν κλήσεις μέσω Viber Out​

​Viber: Πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των προσφύγων - Δωρεάν κλήσεις μέσω Viber Out​

Ένα πρόγραμμα για δωρεάν κλήσεις μέσω Viber Out, όπου οι χρήστες μπορούν να καλέσουν οποιοδήποτε τηλέφωνο, κινητό ή σταθερό, σε 34 χώρες στον κόσμο ξεκίνησε η εταιρεία. Οι κλήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμη κι αν υπάρχει πρόβλημα με το Internet στη χώρα όπου βρίσκεται ο δέκτης του τηλεφωνήματος, κάτι που θα ήταν δύσκολο με την κανονική υπηρεσία του Viber .

Επίσης η εταιρεία σταμάτησε τη διαφήμιση στην Ουκρανία και τη Ρωσία, ώστε να εξασφαλίζει πως κανείς δεν θα βγάλει κέρδος από δραστηριότητες στην εφαρμογή της αυτήν την περίοδο.

Η Viber προχωρά και σε άμεση βοήθεια προς τους πρόσφυγες ανοίγοντας 4 κανάλια Viber στις χώρες με τη μεγαλύτερη εισροή προσφύγων: Πολωνία, Ρουμανία, Ουγγαρία και Σλοβακία, στην ουκρανική γλώσσα, με σημαντικές πληροφορίες για καταλύματα, ταυτοποίηση, πρώτες βοήθειες κλπ. Πάνω από 23.000 χρήστες έγιναν μέλη τις πρώτες 18 ώρες, ενώ θα ανοίξουν σύντομα περισσότερα κανάλια για πρόσφυγες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Το Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού και η Rakuten Viber έκαναν κλήση για δωρεές στον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό μέσω των διαφόρων τοπικών καναλιών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr