NEWSFLASH...
ανάγνωση

Δύναμις: Τι έχουν να κερδίσουν τα μικρομεσαία καταστήματα που είναι ασφαλισμένα

Δύναμις: Τι έχουν να κερδίσουν τα μικρομεσαία καταστήματα που είναι ασφαλισμένα

Οι καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια επιχείρηση είναι πολλές. Ειδικά στις ημέρες μας και μετά τους περιορισμούς που ζήσαμε λόγω του κορονοϊού, τα περισσότερα καταστήματα δυσκολεύτηκαν να διατηρηθούν και σίγουρα, για όσα το κατάφεραν, τα έσοδα τους συμπιέστηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Απρόβλεπτα γεγονότα όπως η πυρκαγιά, οι φυσικές καταστροφές, η κλοπή και άλλα, δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν από τις επιχειρήσεις χωρίς τη συμβολή της ασφάλισης, αναφέρει η Νίκη Κριτσωτάκη, Τεχνική Υποδιευθύντρια της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α.

Τα μικρομεσαία καταστήματα ιδιαίτερα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, οφείλουν να είναι ασφαλισμένα, υπογραμμίζει, καθώς μέσα από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο Περιουσίας που θα επιλέξουν μπορούν να καλυφθούν έναντι των βασικών κινδύνων ή και να απολαύσουν τη σιγουριά της πλήρους ασφάλισης με πληθώρα καλύψεων.

Για να δουλέψει "ρολόι" ένα μικρομεσαίο κατάστημα

Καλύψεις, όπως έναντι των κινδύνων: της φωτιάς, της κλοπής, του βραχυκυκλώματος, της διάρρηξης σωληνώσεων, της θραύσης υαλοπινάκων και φωτεινών επιγραφών, της καταιγίδας, της θύελλας, της πλημμύρας, του σεισμού, των κακόβουλων ενεργειών, της αστικής ευθύνης έναντι τρίτων εξαιτίας πυρκαγιάς, εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης.

Συμπληρωματικά οι επιχειρήσεις μπορούν να προστατευθούν ακόμα και από τη διακοπή των εργασιών τους λαμβάνοντας σχετικό επίδομα, να καλυφθούν τα έξοδα φύλαξης του περιεχομένου τους κ.λπ.

Ασφαλίζονται ή όχι τα μικρομεσαία καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας

Τα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας μπορούν να ασφαλιστούν για όλους τους κινδύνους διευκρινίζει. Το πακέτο κάλυψης ταραχών μπορεί επίσης να ενταχθεί στο συμβόλαιο κατά περίπτωση και ανάλογα με τη θέση στην οποία βρίσκεται το κατάστημα. Προϋπόθεση για την κάλυψη της κλοπής είναι να υπάρχει συναγερμός συνδεδεμένος με εταιρεία security.

Σύμφωνα με την κα Κριτσωτάκη όλα τα καταστήματα και ειδικά αυτά του κέντρου, θα πρέπει να είναι ασφαλισμένα καθώς δέχονται την περισσότερη επισκεψιμότητα από πελάτες από όλο τον κόσμο και για όλο τον χρόνο. Έτσι όντας ασφαλισμένα εξασφαλίζουν ότι άμεσα θα αποκατασταθεί η όποια ζημιά τους για να συνεχίσουν όπως προείπαμε την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία τους.

Και με τους πελάτες τους;

Επιπρόσθετα τα καταστήματα θα μπορούσαν να ασφαλιστούν και από τον κλάδο Αστικής Ευθύνης, εξηγεί, ώστε να καλύπτουν την αστική ευθύνη του καταστηματάρχη για Σωματικές Βλάβες ή/και για υλικές ζημιές που πιθανόν να προξενήσουν σε τρίτους/πελάτες από την λειτουργία του χώρου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr