NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

HOPE-A: ​Ελληνική συμμετοχή στην τεχνολογική έκθεση LOPEC

HOPE-A: ​Ελληνική συμμετοχή στην τεχνολογική έκθεση LOPEC

Στη διεθνή τεχνολογική έκθεση LOPEC που διεξάγεται στις 23 και 24 Μαρτίου 2022 στο Μόναχο συμμετέχει ο Σύνδεσμος Οργανικών και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών HOPE-A​.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον τομέα της βιομηχανίας των οργανικών ηλεκτρονικών, στην οποία παίρνουν μέρος οι μεγαλύτερες εταιρείες του τομέα.

Στη διάρκεια της Έκθεσης του LOPEC θα πραγματοποιηθεί και Συνέδριο, όπου περισσότερες από 200 παρουσιάσεις θα αποτυπώσουν το τοπίο στον χώρο των τεχνολογιών των οργανικών ηλεκτρονικών.

Ο Σύνδεσμος HOPE-A παρουσιάζει τις νέες προτάσεις των μελών του και ιδιαίτερα της ελληνικής εταιρείας OET (Organic Electronic Technologies) ,η οποία δημιουργεί καινοτόμες εφαρμογές πράσινης ενέργειας.

Ηλιακός σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, «έξυπνη», αυτόνομη ενεργειακά στάση λεωφορείων, το μοναδικό μέχρι σήμερα 100% ενεργειακά αυτόνομο , πράσινο θερμοκήπιο που λειτουργεί στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, είναι μερικές μόνο από τις εφαρμογές των οργανικών εύκαμπτων φωτοβολταϊκών 3ης γενιάς που παρουσιάζει στο διεθνές κοινό, η ελληνική εταιρεία.

Ο Σύνδεσμος HOPE-A προωθεί τις δράσεις των μελών του δημιουργώντας ένα πυκνό δίκτυο συνεργασιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Γαλλία AFELIM, Γερμανία Copt.NRW, και OES, Κίνα IAPE, Ιαπωνία IAPEC, Κορέα KOPEA, Ελλάδα ΝΑΝΟΝΕΤ, HAPEC, HETiA, ΣΕΚΕΕ κ.ά) και συνδιοργανώνει δύο από τα σημαντικότερα γεγονότα στον τομέα της Νανοτεχνολογίας, της πράσινης ενέργειας και των εκτυπωμένων εύκαμπτων οργανικών ηλεκτρονικών: το Διεθνές Συνέδριο NANOTEXNOLOGY στη Θεσσαλονίκη και το Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση για τη Βιομηχανία των Πράσινων , Εύκαμπτων, Εκτυπωμένων, Ηλεκτρονικών στην Αθήνα.

Δείτε τα videos:

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr