NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Επιστρέφει 7 με 10 Απριλίου 2022 η Διεθνής Έκθεση για fitness, wellness & υγεία, FIBO

Επιστρέφει 7 με 10 Απριλίου 2022 η Διεθνής Έκθεση για fitness, wellness & υγεία, FIBO

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης για fitness, wellness & υγεία, FIBO, η οποία επιστρέφει δυναμικά στις 7 με 10 Απριλίου, μετά από ένα χρόνο απουσίας, στον εκθεσιακό χώρο της Κολωνίας στη Γερμανία, από τον διοργανωτή Reed Exhibitions.

Στη FIBO 2022, οι εκθέτες θα παρουσιάσουν νέα προϊόντα σε έξι αίθουσες, στις οποίες θα πραγματοποιηθούν πληθώρα events αλλά και το νέο συνέδριο FIBO, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν τις καινοτομίες στην αγορά και θα ανταλλάξουν απόψεις για θέματα του μέλλοντος, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η FIBO, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις υγείας, φυσικής κατάστασης και ευεξίας παγκοσμίως, στην οποία σημειώνεται αυξητική τάση στον αριθμό των Ελλήνων επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 018, ή να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα του φορέα για τις εκθέσειςgerman-fairs.gr/alles-ektheseis/fibo/ και την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης: fibo.com.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr