NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Elon Musk: Με χορευτικές κινήσεις, ανοίγει το νέο εργοστάσιο της Tesla στη Γερμανία

Elon Musk: Με χορευτικές κινήσεις, ανοίγει το νέο εργοστάσιο της Tesla στη Γερμανία

Ο Elon Musk άνοιξε επίσημα την πρώτη μονάδα παραγωγής της Tesla στην Ευρώπη την Τρίτη, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να αποβάλει την πίεση από τα άλλα εργοστάσιά της στις ΗΠΑ και την Κίνα.

Ο Musk εθεάθη να χορεύει καθώς επέβλεπε την παράδοση των πρώτων γερμανικής κατασκευής αυτοκινήτων της Tesla σε 30 πελάτες, από ένα εργοστάσιο που η αξία του έφτασε τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ.

«Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για το εργοστάσιο», είπε ο Musk, προτού χαιρετίσει την έναρξη λειτουργίας ως «ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση ενός βιώσιμου μέλλοντος».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla αναβίωσε τις μνήμες από την έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου της εταιρείας στη Σαγκάη τον Ιανουάριο του 2020, όπου ep;ishw ;edeije μερικές από τις χορευτικές του κινήσεις.

Ο Musk αναμένεται να κόψει thn κόκκινη κορδέλα στο νέο εργοστάσιο Giga Berlin (ή Gigafactory Berlin-Brandenburg), το οποίο βρίσκεται στο Grünheide, σε μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα.

Δεν είναι όμως όλοι υπέρ του Giga Berlin. Αρκετοί διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις την Τρίτη για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, καθώς ανησυχούν ότι το εργοστάσιο θα καταναλώσει πολύ νερό και είναι δυσαρεστημένοι με τον αριθμό των δέντρων που έχουν θυσιαστεί για την κατασκευή του.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr