NEWSFLASH...
Podcasts | επιχειρηματικότητα explained
ανάγνωση

Επιχειρηματικότητα Explained! - Νέα σειρά podcast από epixeiro.gr & The People’s Trust

Επιχειρηματικότητα Explained! - Νέα σειρά podcast από epixeiro.gr & The People’s Trust

​Επιχειρηματικότητα Explained! Με αυτόν τον τίτλο -και στόχευση- το epixeiro.gr, σε συνεργασία με το The People’s Trust, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, ξεκινούν από σήμερα μια νέα σειρά podcast.

Αυτό το νέο podcast, που είναι άμεσα διαθέσιμο και εντελώς δωρεάν σε όλες τις γνωστές πλατφόρμες, φτάνει... στα αυτιά σας με έναν σκοπό: να φέρει τις μικρές επιχειρήσεις στο προσκήνιο, να συνεισφέρει στην ανάπτυξη τους, να προσφέρει λύσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν -ή που θα έπρεπε να απασχολούν- κάθε επιχειρηματία.

Η αρχή γίνεται σήμερα, ξεκινώντας από τα πολύ βασικά: το ξεκίνημα μιας νέας επιχείρησης. Το πρώτο επεισόδιο, υπό τον τίτλο «Μαμά, μπαμπά, θα γίνω επιχειρηματίας!» έρχεται να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: πώς μια ιδέα μετατρέπεται σε επιχείρηση; Σε ποιον θα πρέπει να απευθυνθεί ο νέος επιχειρηματίας; Ποια νομική μορφή να επιλέξει; Τι ισχύει για co-founders, πνευματικά δικαιώματα και κόστη;

Σε αυτό το πρώτο επεισόδιο, ο Δικηγόρος Αθηνών, Ηλίας Σιδέρης, και ο Λογιστής - Φοροτεχνικός Α΄ Τάξης, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, μιλούν για αυτά τα πρώτα βήματα, αναλύοντας τις πιθανές προκλήσεις και δίνοντας εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές. Συντονίζει ο Χρήστος Κοτσακάς, δημοσιογράφος, senior editor του epixeiro.gr.

Ακούστε το επεισόδιο από τον παρακάτω player. Βρείτε το σε:

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr