NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

PlayStation Plus: Η Sony θέλει να ανταγωνιστεί το Game Pass της Microsoft

PlayStation Plus: Η Sony θέλει να ανταγωνιστεί το Game Pass της Microsoft

Η Sony παρουσίασε και επίσημα την ανανεωμένη συνδρομητική της υπηρεσία παιχνιδιών, το PlayStation Plus.

Το νέο πακέτο θα συνδυάσει τις δύο τρέχουσες συνδρομητικές υπηρεσίες της Sony, το PlayStation Plus και το PlayStation Now, σε μία.

Το PlayStation Plus θεωρείται ο ανταγωνισμός της Sony απέναντι στη δημοφιλή συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass της Microsoft.

Θα κυκλοφορεί τον Ιούνιο και θα κάνει το ντεμπούτο του σε ορισμένες χώρες της Ασίας, προτού επεκταθεί σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και άλλες περιοχές.

Η εταιρεία πιθανότατα θα δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία θα διατίθεται σε τρία επίπεδα. Το χαμηλότερο ονομάζεται «PlayStation Plus Essential» και συνοδεύεται από τα ίδια πλεονεκτήματα που έχουν σήμερα τα μέλη του PlayStation Plus, τα οποία περιλαμβάνουν δύο μηνιαία παιχνίδια, αποκλειστικές εκπτώσεις, αποθήκευση στο cloud και πρόσβαση σε online multiplayer.

Η τιμή για το PlayStation Plus Essential παραμένει η ίδια με την τρέχουσα τιμή για το PlayStation Plus, η οποία είναι 9,99 $ ανά μήνα, 24,99 $ ανά τρίμηνο ή 59,99 $ ανά έτος. Στην Ευρώπη, η τιμή είναι 8,99 € το μήνα, 24,99 € το τρίμηνο ή 59,99 € το χρόνο.

Ακολουθεί η μεσαία βαθμίδα, η οποία ονομάζεται "PlayStation Plus Extra". Έρχεται με τα ίδια προνόμια με το επίπεδο Essential, αλλά περιλαμβάνει μια επιλογή έως και 400 παιχνιδιών PS4 και PS5. Η Sony σημειώνει ότι τα παιχνίδια στο Extra επίπεδο μπορούν να ληφθούν για online παιχνίδι. Το Extra επίπεδο κοστίζει 14,99 $ ανά μήνα, 39,99 $ ανά τρίμηνο ή 99,99 $ ανά έτος. Στην Ευρώπη, η τιμή είναι 13,99 € το μήνα, 39,99 € το τρίμηνο ή 99,99 € το χρόνο.

Το κορυφαίο επίπεδο της συνδρομητικής υπηρεσίας ονομάζεται «PlayStation Plus Premium» και προσφέρει πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα Essential και Extra, μαζί με 340 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων τίτλων PS3 που μπορούν να γίνουν stream μέσω του cloud.

Αυτό το επίπεδο θα διαθέτει επίσης κλασικά παιχνίδια τόσο για streaming όσο και download, συμπεριλαμβανομένων games από PlayStation, PS2 και PSP. Το επίπεδο Premium κοστίζει 17,99 $ ανά μήνα, 49,99 $ ανά τρίμηνο ή 119,99 $ ανά έτος. Στην Ευρώπη, η τιμή είναι 16,99 € το μήνα, 49,99 € το τρίμηνο ή 119,99 € το χρόνο.

Κατά την κυκλοφορία, η Sony σχεδιάζει να προσφέρει παιχνίδια όπως τα "Death Stranding", "God of War", "Marvel's Spider-Man", "Marvel's Spider-Man: Miles Morales", "Mortal Kombat 11" και άλλα. Η Sony δεν σκοπεύει να κάνει διαθέσιμες όλες τις επερχόμενες αποκλειστικές κυκλοφορίες του PlayStation, την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους, μέσω αυτής της πλατφόρμας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr