NEWSFLASH...
ανάγνωση

Τρία χρόνια δίπλα στις επιχειρήσεις με την «Εκ του Ασφαλούς» [Digitorial]

Τρία χρόνια δίπλα στις επιχειρήσεις με την «Εκ του Ασφαλούς» [Digitorial]
04_04_2022
epixeiro icon

Οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι πάνω από το 97% των ελληνικών επιχειρήσεων. Οι περισσότερες πολύ μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι ανασφάλιστες. Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από έρευνα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και μαρτυρούν το σκοπό του αφιερώματος που «κρατάτε» σήμερα στα χέρια σας.

Το epixeiro.gr απαντά σε όλα τα ερωτήματα ενός μικρομεσαίου επιχειρηματία, έχοντας συνομιλήσει με ανώτατα στελέχη ασφαλιστικών, καθώς και με πολύ έμπειρα στελέχη από την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Στις σελίδες που θα «ξεφυλλίσετε» θα βρείτε εξειδικευμένη πληροφόρηση για εξειδικευμένες ανάγκες.

Το αφιέρωμα / οδηγός στην Ασφάλιση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που «κρατάτε» στα χέρια σας δεν προκύπτει μόνο από συζητήσεις, συνεντεύξεις, έρευνες και ρεπορτάζ τριών μηνών που χρειάστηκε για να εκδοθεί το αφιέρωμα. Είναι μία δουλειά που ξεκίνησε το epixeiro.gr ακριβώς τρία χρόνια πριν, με την ενότητα «Εκ του Ασφαλούς», θέλοντας να ενημερώσει τις επιχειρήσεις και την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα για την αξία της ασφάλισης στη λειτουργία τους.

Η «Εκ του Ασφαλούς» και το αφιέρωμα στην «Ασφάλιση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» σκοπό έχει σήμερα να φέρει κοντά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, ο οποίος είναι απαραίτητος στη βιωσιμότητα της επιχείρησης, στην οικονομία και την κοινωνία.

Οι υπογράφοντες, Έλενα Ερμείδου, που επιμελήθηκε την ύλη, και Βαγγγέλης Χαμπηλομάτης, εκδότης του epixeiro.gr, η συντακτική ομάδα και όλοι οι παράγοντες που συνετέλεσαν στο να εκδοθεί το αφιέρωμα αυτό θέλουμε να σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.

Καλή ανάγνωση!

Έλενα Ερμείδου - Βαγγέλης Χαμπηλομάτης


Ταυτότητα ΑφιερώματοςΑσφάλιση ΜμΕ
Ύλη, Επιμέλεια ΚειμένωνΈλενα Ερμείδου
ΣύνταξηΈλενα Ερμείδου, Χρήστος Κοτσακάς, Νίκος Σακελλαρίου
ΔιόρθωσηΙωάννα Ζαρογιάννου
Γραφιστική ΥποστήριξηΑριάδνη Καλοκύρη
Υποδοχή ΔιαφήμισηςΚωνσταντίνα Ζούλα
Διαφήμιση για τα Ψηφιακά ΜέσαDK ADPIXEL Ltd
Web DevelopmentPencilcase IKE
ΕκδότηςΒαγγέλης Χαμπηλομάτης
ΙδιοκτησίαinfiNitas IKE

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr