NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο Elon Musk εξαγοράζει το Twitter- Συμφωνία 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Ο Elon Musk εξαγοράζει το Twitter- Συμφωνία 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Twitter ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει οριστική συμφωνία μέσω της οποίας "θα εξαγοραστεί από μια οντότητα" που ανήκει εξ ολοκλήρου στον Elon Musk, έναντι 54,20 $ ανά μετοχή σε μετρητά, σε μια συναλλαγή αξίας περίπου 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Bret Taylor, Πρόεδρος του Ανεξάρτητου Διοικητικού Συμβουλίου του Twitter, δήλωσε: "Το συμβούλιο του Twitter διεξήγαγε μια προσεκτική και ολοκληρωμένη διαδικασία για να αξιολογήσει την πρόταση του Elon, με σκόπιμη εστίαση στην αξία, τη βεβαιότητα και τη χρηματοδότηση", προσθέτοντας πως "πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη πορεία προς τα εμπρός για τους μετόχους του Twitter».

Ο Parag Agrawal, Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, δήλωσε: "Το Twitter έχει έναν σκοπό και συνάφεια που επηρεάζει ολόκληρο τον κόσμο. Είμαι βαθιά περήφανος για τις ομάδες μας και εμπνευσμένος από το έργο μας, που ποτέ δεν ήταν πιο σημαντικό."

«Η ελευθερία του λόγου είναι το θεμέλιο μιας λειτουργικής δημοκρατίας και το Twitter είναι η ψηφιακή πλατεία της πόλης όπου συζητούνται ζητήματα ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας», είπε ο Musk.

"Θέλω επίσης να κάνω το Twitter καλύτερο από ποτέ, βελτιώνοντας το προϊόν με νέες δυνατότητες, κάνοντας τους αλγόριθμους ανοιχτού κώδικα για να αυξηθεί η εμπιστοσύνη, νικώντας τα spam bots και επαληθεύοντας την ταυτότητα όλων των ανθρώπων. Το Twitter έχει τεράστιες δυνατότητες – ανυπομονώ να συνεργαστώ με την εταιρεία και την κοινότητα των χρηστών".

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr