NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ντεμπούτο στην Ελλάδα για την αμερικανική Exp Realty

Ντεμπούτο στην Ελλάδα για την αμερικανική Exp Realty

Η eXp Realty®, η αμερικανική εταιρεία real estate, που ειδικεύεται στην μεσιτεία κατοικιών και η βασική θυγατρική της eXp World Holdings, (Nasdaq: EXPI), έκανε το ντεμπούτο της στην Ελλάδα.

Η eXp Realty δραστηριοποιείται πλέον σε 21 αγορές με περισσότερους από 80.000 συνεταίρους μεσίτες ακινήτων σε όλο τον κόσμο.

Ο Michael Valdes, Πρόεδρος της eXp Global, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την παγκόσμια επέκταση της eXp Realty δήλωσε «αυτή είναι μια περήφανη στιγμή για την eXp Realty καθώς επεκτείνουμε την αγορά, με την προσθήκη της Ελλάδας στις υπάρχουσες δραστηριότητές μας σε όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι μια ζωντανή αγορά με ισχυρές οικονομικές προβλέψεις που οδηγούνται από τον τουρισμό και τις εξαιρετικά αυξημένες ξένες επενδυτικές ευκαιρίες. Βλέπουμε τεράστιες επιχειρηματικές δυνατότητες για μεσίτες και τους εντολείς τους στην Ελλάδα που μπορούν να επωφεληθούν από το μοντέλο eXp».

Η ελληνική εταιρεία της eXp θα διευθύνεται από τον Νίκο Μανoμενίδη, ο οποίος έχει διατελέσει Πρόεδρος στο Δίκτυο Ενώσεων Ακινήτων Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Μεσιτών Αμερικής, ανακηρύχθηκε Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Πιστοποιημένων Επαγγελματιών Ακινήτων Ελλάδος και διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε οικιστικά και εμπορικά ακίνητα.

Ο κ. Μανομενίδης δήλωσε «το μοντέλο eXp οδηγεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα των ακινήτων και περιορίζει το αποτύπωμα άνθρακα, δημιουργώντας μια πιο βιώσιμη και κερδοφόρα πλατφόρμα για τους επαγγελματίες του real estate».

H eXp World Holdings επιβραβεύει τους επαγγελματίες του real estate με μετοχές που συνεισφέρουν στη συνολική ανάπτυξη της εταιρείας.

Η μεσιτεία που βασίζεται στο cloud αξιοποιώντας τη Virbela, μια τρισδιάστατη εικονική πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει στους μεσίτες της εταιρείας να επικοινωνούν, να «συναντιούνται» και να διεξάγουν επιχειρηματικές δραστηριότητες στο Metaverse.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr