NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Στην Intersolar Europe 2022 η ΟΕΤ

Στην Intersolar Europe 2022 η ΟΕΤ

Η ελληνική εταιρεία OET (Organic Electronic Technologies) μετά τα πρόσφατα επιτεύγματά της που παρουσίασε με μεγάλη ανταπόκριση στη διεθνή Έκθεση για τα εκτυπωμένα ηλεκτρονικά LOPEC 22, συμμετέχει στην Intersolar Europe 2022.

H ΟΕΤ (https://oe-technologies.com/) μεταξύ άλλων παρουσιάζει ένα καινοτόμο πάνελ OPV (οργανικό φωτοβολταϊκό) το οποίο διαθέτει πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει εφαρμογή στον τομέα των κτιρίων (BIOPV), στα θερμοκήπια, στην αυτοκινητοβιομηχανία και πολλούς ακόμη τομείς.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του, η εξαιρετική απόδοσή του και η σύντομη περίοδος απόσβεσής του, κάνουν το νέο προϊόν της ΟΕΤ ιδιαίτερα ελκυστικό στις διεθνείς αγορές.

Η δυναμική εταιρεία ΟΕΤ, μέλος του Συνδέσμου HOPE-A συμμετέχει στην Intersolar Europe, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 11-13 Μαΐου στο Μόναχο. Πρόκειται για την κορυφαία έκθεση του κόσμου που αφοράστην ηλιακή βιομηχανία.

Με το κεντρικό φετινό σύνθημα "Connecting solar business", κατασκευαστές, προμηθευτές, διανομείς, πάροχοι υπηρεσιών σχεδιαστές και προγραμματιστές έργων από όλο τον κόσμο συναντώνται στο Μόναχο, στη διάρκεια τoυ Intersolar Conference (10-11 Μαΐου) και της Έκθεσης Intersolar Europe (11-13 Μαΐου), για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις, να εξερευνήσουν τις καινοτομίες από πρώτο χέρι και να έρθουν σ επαφή με πιθανούς νέους πελάτες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr