NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

​Konbo Studio: Ένα φωτογραφικό στούντιο που σου κάνει «κλικ» με την πρώτη ματιά

​Konbo Studio: Ένα φωτογραφικό στούντιο που σου κάνει «κλικ» με την πρώτη ματιά
12_05_2022

Powered by:
The People's Trust Ενισχύουμε μικρές επιχειρήσεις
epixeiro icon Επιχειρήσεις & Know-how, Χρηματοδότηση

Ο Γιώργος Κονδύλης, παρότι φωτογράφος, ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή με κάτι εντελώς διαφορετικό. Τελείωσε αθλητική δημοσιογραφία και εργάστηκε για 8 χρόνια στον κλάδο. Ύστερα ακολούθησαν οι πωλήσεις, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε σεμινάρια φωτογραφίας γιατί πάντα την αγαπούσε. Τα τελευταία 3 χρόνια, μάλιστα, ασχολείται αποκλειστικά με αυτό, όντας επίσημος φωτογράφος για γνωστή εταιρεία φωτογραφικών ειδών, αλλά και κάνοντας πράξη το όνειρό του ιδρύοντας το konbo.studio.

- Είχατε ασχοληθεί επαγγελματικά στο παρελθόν με κάποιο αντίστοιχο project που να αφορά τη φωτογραφία;

Πάντα είχα ενασχόληση με την φωτογραφία. Είτε ως χόμπι, είτε επαγγελματικά. Πριν πάρω την απόφαση να κάνω την δική μου επιχείρηση, ήμουν υπεύθυνος φωτογραφίας στην Πάτρα, σε έναν νέο πολυχώρο που άνοιξε και υπάρχει ως σήμερα. Επίσης, ήμουν φωτογράφος σε κάποια φεστιβάλ, αλλά και δικά μου πρότζεκτς έχουν φιλοξενηθεί σε εκθέσεις που έχουν γίνει ανά την Ελλάδα.

- Πώς ήρθε η ιδέα για μια νέα επιχείρηση;

Η μεγάλη απόφαση ήρθε κατά την διάρκεια του covid, αλλά και έπειτα από την ανάγκη που μου είχε δημιουργηθεί να υπάρχει ένας χώρος προσιτός και για όλους. Ο χώρος αυτός είναι το konbo.studio. Για κάθε είδους φωτογράφιση. Μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων. Αλλά επειδή νοικιάζω και το στούντιο σε άλλους φωτογράφους, ήθελα ο καθένας να μπορεί να έρθει, να δοκιμάσει και να χτίσει την ιδέα του σε ένα φιλικό περιβάλλον, ώστε να βγει στην αγορά εργασίας έχοντας ένα δυνατό portfolio με επαγγελματικό εξοπλισμό.

konbo-studio-4.jpg?mtime=20220511230525#asset:347340

- Τι μπορεί να βρει κάποιος στο στούντιο σου;

Στο konbo.studio μπορεί να γίνει κάθε είδους φωτογράφιση. Για e-shop μικρών και μεγάλων brands, προϊόντων, πορτρέτων, φωτογραφίσεις για portfolio ή CV, φωτογραφίσεις για νέους ηθοποιούς που θέλουν να πάρουν μέρος σε οντισιόν, τραγουδιστών για προσωπικά άλμπουμς και πολλά άλλα. Επίσης, παρέχουμε σε μικρές επιχειρήσεις και πλήρες πακέτο που εκτός από τη φωτογράφιση των προϊόντων τους (π.χ. ρούχων, προϊόντων κτλ), δημιουργούμε και τον κατάλογό τους.

Ακόμα μια σημαντική υπηρεσία του konbo.studio, είναι ότι ο χώρος ενοικιάζεται με όλο τον εξοπλισμό του σε φωτογράφους για να κάνουν δικές τους δουλειές, αλλά και σε βιντεογράφους.

- Πού μπορεί να βρει κάποιος την επιχείρησή σας;

Το konbo.studio μπορεί να εξυπηρετήσει 24/7 και βρίσκεται στην Αθήνα (Ηλία Ζερβού 72), έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, Άγιος Ελευθέριος. Επίσης, οποιοσδήποτε θελήσει μπορεί να επικοινωνήσει μέσω των σόσιαλ. Στο Instagram και στο Facebook της επιχείρησης, καθώς και στο προσωπικό μου Instagram

- Ήταν δύσκολο το εγχείρημα και το ξεκίνημα μιας τέτοιας επιχείρησης; Πόσο ισχυρός είναι ο ανταγωνισμός;

Πάντα υπάρχει το άγχος όταν είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Ωστόσο, όσο δύσκολο και να φαίνεται, όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Αρκεί να αγαπάς αυτό που κάνεις, να μη σταματάς να παλεύεις και να έχεις όρεξη και ιδέες για την εξέλιξη της επιχείρησής σου.

- Πώς σας επηρέασε ο κορωνοϊός; Σας άλλαξε με κάποιο τρόπο την στρατηγική ή τον τρόπο σκέψης;

Νομίζω ότι ο κορωνοϊός με επηρέασε θετικά. Όσο περίεργο και να ακούγεται. Και αυτό αναφορικά με την αποφασιστικότητά μου. Σε μια περίοδο που ο κόσμος είχε μόνο στεναχώρια, προβληματισμό, έψαξα να δω τι θα με κάνει χαρούμενο και θα με κάνει να έχω ένα δυνατό κίνητρο. Η έναρξη του konbo.studio μόνο καλό μου έκανε.

konbo-studio-2.jpg?mtime=20220511230525#asset:347338

- Ποιο είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης; Μ' άλλα λόγια, γιατί να προτιμήσει κάποιος τις υπηρεσίες σας;

Εκτός του ότι στο στούντιο υπάρχει όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για υψηλών προδιαγραφών φωτογραφίσεις, αλλά και οι τιμές είναι πολύ προσιτές, ακόμα ένα βασικό πλεονέκτημα είναι ότι το konbo.studio δεν είναι απρόσωπο. Δεν είναι μια επιχείρηση που θα μιλήσεις με διαφορετικά πρόσωπα. Θα βρείτε πάντα εμένα εδώ, σε ένα φιλικό περιβάλλον με ιδιαίτερη αγάπη για τη φωτογραφία και την τέχνη του αντικειμένου. Και όλο αυτό φαίνεται και στο αποτέλεσμα της δουλειάς.

- Ποιο feedback παίρνετε από τους πελάτες σας;

Είμαι πολύ χαρούμενος για τα αποτελέσματα ως τώρα. Αν και αρχή, έχω σταθερούς πελάτες που, εκτός από την ικανοποίηση που μου εκφράζουν για τις υπηρεσίες, φαίνεται ότι χτίζουμε και μια σχέση εμπιστοσύνης. Και αυτός είναι ο στόχος μου. Εκτός από τη δουλειά, θέλω να υπάρχει και η ανθρώπινη σχέση. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος.

- Πώς φαντάζεστε την επιχείρησή σας σε 5 χρόνια από τώρα;

Στόχος είναι η επιχείρηση να μεγαλώσει και να υπάρχει παράλληλη εξυπηρέτηση, είτε αφορά φωτογράφιση, είτε ενοικίαση. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερος χώρος και περισσότεροι συνεργάτες. Εύχομαι να γίνει και σε λιγότερο από 5 έτη.

- Πώς μάθατε για το The People's Trust;

Για το The People's Trust μου μίλησαν φίλοι μου και έτσι μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να το ψάξω στο ίντερνετ και να κάνω την πρώτη κρούση.

- Με ποιο τρόπο σας βοήθησε ο οργανισμός;

Η βοήθεια του οργανισμού ήταν πολύτιμη πραγματικά! Και σε εξοπλισμό, αλλά και στη διαμόρφωση του χώρου. Έκανα πράγματα πολύ γρηγορότερα από όσο φανταζόμουν και είμαι ευγνώμων.

- Θα προτείνατε το The People's Trust σε ένα νέο επιχειρηματία και γιατί;

Θα το πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκτός από τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει υλικά, σίγουρα θα κερδίσει πολλά και σε θέμα φιλοσοφίας, αλλά και συμβουλευτικά, μιλώντας με τον οργανισμό.

konbo-studio-3.jpg?mtime=20220511230525#asset:347339


Το The People’s Trust είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, παρέχοντας μικροχρηματοδότηση μέχρι το ποσό των €10.000 και δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ο οργανισμός έχει ως ιδρυτικό και βασικό χρηματοδότη το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr