NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Αναβαθμίζεται η λειτουργία του Google Wallet, με υποστήριξη για περισσότερα έγγραφα

Αναβαθμίζεται η λειτουργία του Google Wallet, με υποστήριξη για περισσότερα έγγραφα

​Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική ανανέωση της πλατφόρμας Google Wallet που θα το μετατρέψει σε έναν «προορισμό» για τις ταυτότητες, τις κάρτες πληρωμής, τα πιστοποιητικά πρόσβασης και πολλά άλλα.

Η μαζική επέκταση των δυνατοτήτων θα φτάσει εκείνη του Google Pay, το οποίο θα παραμείνει μια ξεχωριστή υπηρεσία στις ΗΠΑ, την Ινδία και τη Σιγκαπούρη. Στις υπόλοιπες 40 χώρες όπου είναι διαθέσιμο το Google Pay, οι τοπικές εκδόσεις της εφαρμογής και της πλατφόρμας θα αντικατασταθούν από μια ενοποιημένη εφαρμογή Google Wallet.

Η Google ελπίζει ότι θα χρησιμοποιήσει το Google Wallet για να κάνει περισσότερα από το να αντιγράψει απλώς μέρος της λειτουργικότητας του Google Pay. Σκοπεύει η εφαρμογή να γίνει ένας ασφαλής ψηφιακός χώρος αποθήκευσης για τις κυβερνητικές και εμπορικά εκδοθείσες ταυτότητες, σχολικές ταυτότητες, κονκάρδες ανέπαφης πρόσβασης, αρχεία εμβολιασμών, ακόμη και τα κλειδιά του αυτοκινήτου για οχήματα που υποστηρίζουν τεχνολογίες εισόδου χωρίς κλειδί που βασίζονται σε smartphone.

Σύμφωνα με την εταιρεία, όλα τα δεδομένα που συλλέγονται για τα έγγραφα ενός χρήστη θα αποθηκεύονται τοπικά στη συσκευή του χρήστη.

Όπως και η Apple πριν από αυτήν, η Google είπε ότι συνεργάζεται με πολλές πολιτείες και διεθνείς κυβερνήσεις για να προσφέρει υποστήριξη για έγγραφα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr