NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

​Η Japan Tobacco International στρατηγικός χορηγός του 5th Invest GR Forum 2022

​Η Japan Tobacco International στρατηγικός χορηγός του 5th Invest GR Forum 2022

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Japan Tobacco International στηρίζει το InvestGR Forum ως Στρατηγικός Χορηγός, συμμετέχοντας στις εργασίες του 5th InvestGR Forum 2022: A New Greece Emerges (13/07/22, Grand Hyatt Athens).

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της JTI Ελλάδος, κ. Lili Zigoslu, δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά συμμετέχουμε στον σημαντικό θεσμό InvestGR Forum όπου θα έχουμε την ευκαιρία να αναφερθούμε στην εδραίωση και περαιτέρω ισχυροποίηση της επενδυτικής παρουσίας της JTI στην Ελλάδα, η οποία βασίζεται στους πυλώνες του προγράμματος Βιωσιμότητας της εταιρείας. Μια επένδυση η οποία έχει ξεκινήσει από το 1981 και έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερη σήμερα με την ανάπτυξη και τον πλήρη μετασχηματισμό του εργοστασίου της JTI στην Ξάνθη. Η παρουσία μας στις εργασίες του Forum για 2η συνεχή χρονιά επιβεβαιώνει τόσο την εμπιστοσύνη προς τον ετήσιο αυτό θεσμό όσο εξάλλου και τη σημασία που αποδίδει η JTI στις άμεσες ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα και στην ελληνική Οικονομία για ένα βιώσιμο μέλλον για όλους».

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, σχολίασε ως εξής: «Έχει ιδιαίτερη αξία, συμβολική αλλά και ουσιαστική, η σύνδεση μιας μεγάλης διεθνούς εταιρείας, με πολυετή και αδιάλειπτη επενδυτική και επιχειρηματική παρουσία στην Ελλάδα, όπως η JTI, με μια πρωτοβουλία όπως το InvestGR Forum, γιατί, με αυτόν τον τρόπο, ενισχύεται το μήνυμα εμπιστοσύνης και στήριξης της ελληνικής οικονομίας και της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr