NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το διοικητικό συμβούλιο του Twitter θα «επιβάλει τη συμφωνία» με τον Musk

Το διοικητικό συμβούλιο του Twitter θα «επιβάλει τη συμφωνία» με τον Musk

​Το διοικητικό συμβούλιο του Twitter δήλωσε ότι σκοπεύει να επιβάλει τη συμφωνία 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, την οποία πρότεινε ο Elon Musk, λέγοντας ότι η συναλλαγή είναι προς το το συμφέρον όλων των μετόχων.

«Σκοπεύουμε να κλείσουμε τη συναλλαγή και να επιβάλουμε τη συμφωνία», ανέφερε το διοικητικό συμβούλιο σε δήλωση στο Bloomberg News.

Οι επικεφαλής ψήφισαν νωρίτερα για να προτείνουν ομόφωνα στους μετόχους να εγκρίνουν την προσφορά του Musk, στα $54,20 ανά μετοχή.

Η δήλωση του διοικητικού συμβουλίου έρχεται καθώς ο Musk φαίνεται να κάνει ελιγμούς για να απορρίψει ή να επαναδιαπραγματευτεί την προσφορά του.

Ο ίδιος είπε την περασμένη εβδομάδα ότι η συμφωνία ήταν «σε αναμονή» μέχρι να λάβει περισσότερες πληροφορίες, αναζητώντας αποδείξεις από το Twitter ότι τα λεγόμενα spam bots αποτελούν λιγότερο από το 5 τοις εκατό των χρηστών του.

Τη Δευτέρα ο Musk υποκίνησε τις φήμες ότι θα μπορούσε να επιδιώξει να επαναδιαπραγματευτεί την εξαγορά, λέγοντας σε μια τεχνολογική διάσκεψη στο Μαϊάμι ότι μια βιώσιμη συμφωνία σε χαμηλότερη τιμή δεν «αποκλείεται».

Το Twitter έχει δηλώσει ότι δεσμεύεται να ολοκληρώσει την πώληση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr