NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η IKnowHow συμμετέχει στα Ποσειδώνια 2022

Η IKnowHow συμμετέχει στα Ποσειδώνια 2022

Στην παγκόσμια ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2022» θα βρίσκεται η IKnowHow S.A. παρουσιάζοντας μια καινοτόμα τεχνολογική λύση που συμβάλλει στη εξάλειψη των βιολογικών εναποθέσεων (biofouling) στο κύτος πλοίων.

Πρόκειται για το ρομποτικό σύστημα Scrufy1, το οποίο αξιοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της Ναυτιλίας. Η ΙΚΗ θα βρίσκεται στο περίπτερο 1.326, από 6 έως 10 Ιουνίου, με live demo του ρομπότ.

Όπως δήλωσε η Κατερίνα Φωτοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της IKnowHow: «Η τεχνολογική λύση που αναπτύξαμε στην IKnowHow δείχνει το δρόμο προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον της Ναυτιλίας. Το Scrufy δεν είναι απλά ένα ρομπότ που καθαρίζει τα ύφαλα πλοίων, αλλά μια έξυπνη συσκευή εξοικονόμησης ενέργειας (Energy Saving Device) με θετικό οικονομικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Στην εταιρεία διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να αναπτύσσουμε πρωτοποριακές λύσεις τεχνολογίας που διευκολύνουν καθημερινές επιχειρησιακές εργασίες και ταυτόχρονα έχουν σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον».

Χάρη στο Scrufy επιτυγχάνεται πολύ μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και καυσίμων, μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, αύξηση της ταχύτητας πλεύσης, αύξηση της διάρκειας ζωής του πλοίου, ενώ παράλληλα βελτιώνεται σημαντικά και η απόδοση της επίστρωσης του κύτους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr