NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Apple μπαίνει στις αγορές με δόσεις και το «buy now, pay later»

Η Apple μπαίνει στις αγορές με δόσεις και το «buy now, pay later»

​Η Apple ανακοίνωσε ένα σημαντικό update για το Apple Pay, υπό την ονομασία Apple Pay Later, το οποίο θα επιτρέψει στους χρήστες να μοιράζουν το κόστος μιας αγοράς σε τέσσερις ίσες δόσεις, σε διάστημα έξι εβδομάδων, χωρίς τόκους.

Το νέο χρηματοοικονομικό προϊόν σηματοδοτεί τη μετάβαση της Apple στον τεράστιο και αναπτυσσόμενο τομέα του buy now, pay later (BNPL).

Με την υποστήριξη του δικτύου της Mastercard, το Apple Pay Later θα είναι διαθέσιμο όπου διατίθεται και το Apple Pay, στις ΗΠΑ, τόσο σε εφαρμογές όσο και στο web - δεν απαιτεί επιπλέον εργασία από την πλευρά του προγραμματιστή ή του εμπόρου.

Οι πληρωμές των δόσεων μπορούν να πραγματοποιούνται, να παρακολουθούνται και να διαχειρίζονται μέσω της εφαρμογής Apple Wallet στο iOS.

Το Apple Pay Later θα έρθει αντιμέτωπο με τις υπηρεσίες BNPL από τις PayPal, Affirm, Klarna, Sezzle και αμέτρητες άλλες. Η Amazon άρχισε να προσφέρει μια επιλογή BNPL μέσω μιας συνεργασίας με την Affirm που ανακοινώθηκε τον περασμένο Αύγουστο και, μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Affirm συνεργάστηκε με την Stripe για να προσφέρει την τεχνολογία της σε αμερικανικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη τεχνολογία πληρωμών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr