NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

5th Invest GR Forum 2022: Με την υποστήριξη και τις αιγίδες σημαντικών θεσμών

5th Invest GR Forum 2022: Με την υποστήριξη και τις αιγίδες σημαντικών θεσμών
15_06_2022 | 12:21 15_06_2022 | 12:24
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Επιχειρηματικά Νέα

Το 5th InvestGR Forum 2022: A New Greece Emerges οργανώνεται, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, από την PUBLIC AFFAIRS AND NETWORKS, και θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου 2022 (Grand Hyatt Athens), με την υποστήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Εξωτερικών και του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων βιομηχανιών, ενώ σημαντικά ΜΜΕ είναι Χορηγοί Επικοινωνίας.

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, σχολίασε: «Το γεγονός ότι τόσο σημαντικοί θεσμοί εκδηλώνουν διαρκώς και ανελλιπώς την υποστήριξή τους στο InvestGR Forum, μας κάνει να νιώθουμε μεγάλη χαρά και αναγνώριση για τη μεγίστη αυτή τιμή. Παράλληλα, η εκδήλωση αυτής της εμπιστοσύνης ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχυ των εύλογων προσδοκιών και απαιτήσεων για ένα εξίσου, αν όχι περισσότερο, ενδιαφέρον και με ουσιαστικό περιεχόμενο 5th InvestGR Forum 2022».

Στρατηγικοί Χορηγοί του InvestGR Forum 2022 είναι οι EY Ελλάδος και JTI, ενώ Χορηγοί και Υποστηρικτές είναι οι εταιρείες ABBVIE, ΑΔΜΗΕ, HPE, HUAWEI, ALPHA BANK, ENEL GREEN POWER, HILL INTERNATIONAL, JUWI, NN HELLAS, PERFORMANCE TECHNOLOGIES, SAP.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr