NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Βιβλία
ανάγνωση

«Το Διάλειμμα» - Ένα νέο βιβλίο, με την υπογραφή του Ευάγγελου ​Μπορονικολού

«Το Διάλειμμα» - Ένα νέο βιβλίο, με την υπογραφή του Ευάγγελου ​Μπορονικολού
22_06_2022 | 23:50 22_06_2022 | 23:51
epixeiro icon Ειδήσεις | Βιβλία, Επιχειρηματικά Νέα

Όταν η αγαπημένη μας «παιδική» λέξη, γίνεται αναγκαιότητα στη σύγχρονη και απαιτητική ενήλικη ζωή.

Είναι στη φύση του ανθρώπου ν’ αναζητά το καλύτερο. Όμωs, το καλύτερο δεν θα έρχεται ποτέ, αν δεν απαντήσουμε σε τρειs καθοριστικές ερωτήσεις: “Ποιοs είμαι;” “Τι θέλω να κάνω;” και “Πώς θα το κάνω;”

Μέσα από την ιστορία-διδαχή δύο αδελφών που ξετυλίγεται στιs σελίδες του βιβλίου «Το Διάλειμμα», του Ευάγγελου Μπορονικολού, αναδύεται μια ευφυής, πρακτική θεωρία: η θεωρία των Διαλειμμάτων. Αυτή σχεδιάστηκε για να βοηθήσει κάποιον φτάσει από το σnμείο που βρίσκεται στο σημείο που επιθυμεί.

Χωρισμένη σε τρειs τομείs, η Θεωρία των Διαλειμμάτων παρουσιάζει τουs τρόπους για να εισάγει κάποιος μέσα στην καθημερινότητά του την καλλιέργεια Αυτογνωσίαs, την επέκταση τnς Αντίληψnς και τουs τρόπouς Αναδιοργάνωσης τnς ζωήs του, πραγματοποιώνταs αντιστοίχωs τρία είδη Διαλειμμάτων: το μικρό Διάλειμμα, το Μεγάλο Διάλειμμα και το ΜΜακρύ Διάλειμμα.

«Μ’ αυτό το βιβλίο δεν θα νιώσειs πoτέ μοναξιά, αδυναμία, ή να μην έχεις πλάνο. Δεν θα ξεμείνειs nοτέ χωρίs ιδέες, ενθάρρυνση και oπτική για το καλύτερο δυνατό μέλλον σου. Είσαι εδώ για να διεκδικήσειs με αξιώσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα σωστά σχεδιασμένο Διάλειμμα. Μήπωs είναι η ώρα να εμπλουτίσεις τη ζωή σου με χαρά, αισιοδοξία, όραμα αλλά και τρόπουs, για να πετύχεις τουs πιο σημαντικούs στόχους σου;

Αυτό είναι Το Διάλειμμα. Το Διάλειμμα της Επιτυχίας σου».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr