NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Air Albania στην Αθήνα με 4 πτήσεις εβδομαδιαίως και ασυναγώνιστο προϊόν

Air Albania στην Αθήνα με 4 πτήσεις εβδομαδιαίως και ασυναγώνιστο προϊόν

Με ασυναγώνιστο προϊόν χωρίς διαβαθμίσεις ναύλων, προσφέροντας χωρίς διακρίσεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς όλους τους επιβάτες εισέρχεται στην ελληνική αγορά η Air Albania, ξεκινώντας πτήσεις από Τίρανα προς Αθήνα ΤΙΑ ΑΤΗ 4 φορές την εβδομάδα.

ε κύριο μέτοχο την Turkish Airline, σήμερα η Air Albania εκτελεί πτήσεις με δύο αεροσκάφη τύπου Airbus που φέρουν το όνομα ονομαστών Αλβανών συγγραφέων Migjeni, Lasgushi και Naimi ενώ προσεχώς θα προσθέσει άλλα δύο στο στόλο της.

Με έδρα στο αεροδρόμιο στα Τίρανα -Tirana International Airport Nënë Tereza, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας, ιδρυθείς το 2018 πετά προς την Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Turkish Airlines, και από εκεί προς όλο τον κόσμο. Πετά επίσης προς τις Ρώμη, Μιλάνο, Μπολόνια, Πίζα, Μπέργκαμο, Βερόνα, Ζυρίχη, Βασιλεία, Λονδίνο, Ντίσελντορφ. Με δεύτερη αεροπορική πύλη της Air Albania το αεροδρόμιο του Kukës, εντός του 2022 ο αερομεταφορέας αναμένεται να προσθέσει στο πτητικό πρόγραμμα και άλλους προορισμούς.

Η Air Albania πραγματοποιεί πτήσεις προς/από ΤΙΑ-ATH με 4 εβδομαδιαίες συχνότητες ΔΕΥ, ΤΕ, ΠΑ & ΚΥΡ αντίστοιχα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα πτήσεων:

air_albania_flights_jun22.jpg?mtime=20220623165242#asset:356718

Τα Τίρανα επανασυστήνονται

Η Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νέων 2022 ή κατά την διεθνή ονομασία «European Youth Capital 2022», τα Τίρανα αποτελούν σημαντικό οικονομικό και πολιτικό κέντρο στα Βαλκάνια. Είναι μία ακμάζουσα αλλά ακόμα άγνωστη πόλη των Βαλκανίων με αδιάκοπη ενέργεια. Προορισμός για ψυχαγωγία και διασκέδαση, συνάμα και κατάλληλος για επισκέψεις σε μουσεία, θέατρα, γκαλερί. Η επαφή με την πόλη είναι αρκετή για να γνωρίσει ο επισκέπτης την κουλτούρα της χώρας αλλά ακόμα πιο ολοκληρωμένη εικόνα θα αποκομίσει αν επισκεφτεί τα κάστρα και τα φυσικά αξιοθέατα εκτός του άστυ.

Και επειδή η ημέρα τελειώνει παραδίδει πάντα την σκυτάλη της στην νύχτα, τα Τίρανα προσφέρουν έντονη νυχτερινή ζωή, εστιατόρια, κλάμπ όλη την νύχτα ανοικτά. Δεν απουσιάζει επίσης η Όπερα των Τιράνων και το Εθνικό θέατρο συμπληρώνοντας την ταυτότητα της πόλης αλλά και για τους τολμηρούς το καζίνο.

Σημειώνεται η Air Albania έχει επιλέξει τη Goldair ως τον GSA της στην Ελλάδα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr