NEWSFLASH...
Podcasts | επιχειρηματικότητα explained
ανάγνωση

Επιχειρηματικότητα Explained! - Storytelling: Η σημασία του για τις μικρές επιχειρήσεις [Επεισόδιο 4ο]

Επιχειρηματικότητα Explained! - Storytelling: Η σημασία του για τις μικρές επιχειρήσεις [Επεισόδιο 4ο]

​Επιχειρηματικότητα Explained! Το podcast - οδηγός για τις μικρές επιχειρήσεις, με την υπογραφή του The People's Trust και του epixeiro.gr, επιστρέφει, με το τέταρτο επεισόδιο της σειράς. Σήμερα, συζητάμε για το storytelling, αναλύοντας τη χρησιμότητα που μπορεί να έχει για τις μικρές επιχειρήσεις.

Το Επιχειρηματικότητα Explained αποτελεί τη σειρά podcast με την υπογραφή του epixeiro.gr και του The People’s Trust, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Φτάνει στα... αυτιά σας με έναν σκοπό: να φέρει τις μικρές επιχειρήσεις στο προσκήνιο, να συνεισφέρει στην ανάπτυξη τους, να προσφέρει λύσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν κάθε επιχειρηματία.

Το τέταρτο επεισόδιο, υπό τον τίτλο «Storytelling: Η σημασία του για τις μικρές επιχειρήσεις» θέτει μια σειρά από ερωτήματα, όπως: τι εννοούμε με τον όρο storytelling; Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους κλάδους; Ποια τα οφέλη του για αυτές τις επιχειρήσεις, ποια η σημασία του; Τι πρέπει να κάνει μια μικρή επιχείρηση που επιθυμεί να εφαρμόσει storytelling; Ποιο είναι το κόστος του, ποιο το budget που θα πρέπει να διατεθεί σε κάτι τέτοιο;

Απαντήσεις, σε αυτά τα ερωτήματα, ζητάμε από την καλεσμένη μας, την κ. Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης και Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του The People’s Trust.

Ακούστε το επεισόδιο από τον παρακάτω player. Βρείτε το, σε:

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr