NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ο Zuckerberg οραματίζεται ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους στο metaverse

Ο Zuckerberg οραματίζεται ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους στο metaverse
27_06_2022 | 15:56 27_06_2022 | 15:57
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta Platforms, Mark Zuckerberg, δήλωσε στο CNBC ότι το metaverse θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό μέρος της δραστηριότητας της εταιρείας κατά το δεύτερο μισό της δεκαετίας.

«Ελπίζουμε να φτάσουμε ουσιαστικά σε περίπου ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους στο metaverse που θα δημιουργούν εκατοντάδες δολάρια σε εμπόριο, ο καθένας θα αγοράζει ψηφιακά αγαθά, ψηφιακό περιεχόμενο, διαφορετικά πράγματα για να εκφραστεί, είτε πρόκειται για ρούχα για το avatar τους είτε για διαφορετικά ψηφιακά αγαθά για το εικονικό τους σπίτι ή πράγματα για να διακοσμήσουν την εικονική τους αίθουσα συνεδριάσεων, βοηθητικά προγράμματα για να μπορούν να είναι πιο παραγωγικοί στην εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα και γενικά σε όλο το metaverse».

«Το Quest 2 έγινε επιτυχία», είπε ο Zuckerberg. «Είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς πήγε αυτό. Έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσει στην κλίμακα πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ή ακόμα και δισεκατομμυρίων ανθρώπων στο μετασύμπαν, μόνο και μόνο επειδή τα πράγματα χρειάζονται λίγο χρόνο για να φτάσουν εκεί. Νομίζω ότι θα φτάσουμε εκεί. Αλλά, ξέρετε, οι άλλες υπηρεσίες που διαχειριζόμαστε είναι ήδη σε κάπως μεγαλύτερη κλίμακα σήμερα».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr