NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

«Ανάσα καλοκαιριού» και υποσχέσεις για νέες συνεργασίες στο Cocktail Party του Σ.Ε.Γ.Ε.

«Ανάσα καλοκαιριού» και υποσχέσεις για νέες συνεργασίες στο Cocktail Party του Σ.Ε.Γ.Ε.

Ακόμα ισχυρότεροι δεσμοί αναπτύχθηκαν μεταξύ των μελών του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος και των αγαπημένων φίλων του Σ.Ε.Γ.Ε., οι οποίοι παρευρέθηκαν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, στην δροσερή καλοκαιρινή βραδιά που διοργανώθηκε στο Porto Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

Αρχικά τα υφιστάμενα αλλά και τα νέα μέλη του Σ.Ε.Γ.Ε., είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα, όπου παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον και προσοχή την αναδρομή των σημαντικότερων στιγμών του Συνδέσμου για την γεμάτη με δράσεις προηγούμενη χρονιά, το 2021. Ο Σύνδεσμος παρουσίασε τις μελλοντικές δράσεις και καινοτομίες του, για την ενδυνάμωση και την διαπροσωπική εξέλιξη κάθε γυναίκας, για τις οποίες αγωνίζεται διαρκώς να πετύχει αφουγκράζοντας τις ανάγκες των μελών του και της κοινωνίας.

Μεγάλη ευκαιρία δικτύωσης και ανάπτυξης για τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, αποτελεί η διεθνής διάκριση του, ως επιλεγμένο μέλος της Ελλάδας στο παγκόσμιο δίκτυο γυναικών ιδιοκτητών επιχειρήσεων, Les Femmes Chefs d’Entreprises Mondiales – FCEM.

Ο FCEM είναι ένας πρωτοπόρος οργανισμός γυναικείων επιχειρηματικών οργανώσεων, με δίκτυο 5 εκατομμυρίων γυναικών επιχειρηματιών από 120 διαφορετικές χώρες σε πέντε ηπείρους, που εδρεύει στο Παρίσι.

Οι εθνικές ενώσεις γυναικών επιχειρηματιών που είναι μέλη του FCEM, δίνουν την δυνατότητα στις γυναίκες επιχειρηματίες – μέλη τους, να εγγραφούν στην παγκόσμια πλατφόρμα του οργανισμού, όπου μπορούν να βρουν πιθανούς συνεργάτες από όλο τον κόσμο. Αρκετή βαρύτητα έχει δοθεί αρχικά στην υποστήριξη του τουριστικού κλάδου, όπου έχει δημιουργηθεί μία τεράστια επιχειρηματική κοινότητα με τουριστικούς πράκτορες, ξενοδοχεία και παρόχους σε κάθε χώρα όπου οι γυναίκες επιχειρηματίες μπορούν να κλείσουν απευθείας μέσω της πλατφόρμας τα καταλύματα και τις παροχές που επιθυμούν.

Είναι μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία του Συνδέσμου με τον FCEM, καθώς ο κοινός στόχος των δράσεων των δύο οργανισμών είναι πάντα η προώθηση και ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Στο cocktail party που ακολούθησε στον πανέμορφο χώρο του Rooftop στο Porto Palace Hotel με θέα το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, έδωσαν το παρών εκλεκτοί προσκεκλημένοι, φίλοι και συνεργάτες του Συνδέσμου, από τον χώρο της εγχώριας πολιτικής, της εκπαίδευσης αλλά και τον λοιπό επιχειρηματικό κόσμο, όπως ο κος Σταύρος Καλαφάτης, Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης.

Σε αυτό το όμορφο βράδυ, τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες του Γυναικείου Επιχειρείν και όχι μόνο. Η χαλαρή διάθεση της εκδήλωσης έδωσε τον χώρο ώστε φιλίες να ενισχυθούν, συνεργασίες να αναπτυχθούν και νέες ιδέες να γεννηθούν για ερχόμενες πολλαπλές νέες δράσεις.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Ε., κα Λίνα Τσαλταμπάση: «Τα μέλη του Συνδέσμου μας είναι η κινητήριος δύναμή του και με την βοήθεια αγαπημένων φίλων και συνεργατών παρέχουμε ενδυνάμωση, ώστε να προσφέρουμε την κατάλληλη στήριξη που χρειάζονται οι γυναίκες επιχειρηματίες. Το μέλλον την γυναικείας επιχειρηματικότητας προβλέπεται λαμπρό».

Σε κλίμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και συν δημιουργίας ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, έκλεισε η βραδιά κάτω από τα αστέρια, δίνοντας ραντεβού για μελλοντικές εκδηλώσεις.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr