NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Devolo: Επέκταση δικτύου WiFi με τους νέους adapters ​με μεγαλύτερη εμβέλεια

​Devolo: Επέκταση δικτύου WiFi με τους νέους adapters ​με μεγαλύτερη εμβέλεια

Οι πρακτικοί WiFi adapters της devolo προσφέρουν σταθερό Mesh WiFi παντού και μετατρέπουν οποιαδήποτε πρίζα ρεύματος σε ένα πανίσχυρο WiFi hotspot.

Η λειτουργία Mesh WiFi παρέχει επιπλέον, εξαιρετικά σταθερή κάλυψη WiFi, καθώς όλες οι τελικές συσκευές μπορούν να συνδεθούν αυτόματα στο γρηγορότερο σημείο πρόσβασης και στην καλύτερη ζώνη συχνοτήτων. Η εγκατάσταση τους είναι πολύ εύκολη και εξίσου εύκολη είναι και η δημιουργία ενός δικτύου guest WiFi. Βασικό εργαλείο που θα βοηθήσει είναι η εφαρμογή Devolo Home Network. Κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο μενού και το μόνο που χρειάζεται να κάνουν ο χρήσεις, είναι να σκανάρει το QR code, ενεργοποιώντας αυτόματα τη χρήση του guest WiFi.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η σειρά devolo Magic WiFi είναι διαθέσιμη σε φυσικά και online καταστήματα. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το devolo Magic 1 WiFi mini Starter Kit είναι στα 99,90 ευρώ και για το high-end Starter Kit devolo Magic 2 WiFi 6, στα 239,90 ευρώ. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ, ενώ η devolo παρέχει 3 χρόνια εγγύηση για όλα της τα προϊόντα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr