NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για επαγγελματίες του animation στην Ελλάδα.

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για επαγγελματίες του animation στην Ελλάδα.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες του Animation με θέμα «Animation Storytelling Workshop: Pitching Your Animation Project In The Global Market» ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας-ΕΚΟΜΕ σε συνεργασία με την Πρεσβεία των Η.Π.Α στην Αθήνα και το πρόγραμμα American Film Showcase.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου του 2022 και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τεχνογνωσία από κορυφαία στελέχη της βιομηχανίας του animation. Κατά τη διάρκεια του 4ήμερου σεμιναρίου θα παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες όλα τα απαιτούμενα εργαλεία για την εξέλιξη των έργων τους, οι πρακτικές ορθής παρουσίασης των έργων σε παραγωγούς και studios για την προσέλκυση χρηματοδότησης με σκοπό την υλοποίηση του έργου, και οι τρόποι προώθησης των έργων στο παγκόσμιο κοινό. Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο, οι ομάδες θα κληθούν να παρουσιάσουν την τελική τους πρόταση σε κοινό και επαγγελματίες.

Θα επιλεγούν 10 έργα animation και έως 3 επαγγελματίες ανά έργο. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι η άπταιστη γνώση Αγγλικών. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, για συμμετέχοντες/ουσες εκτός Αθηνών θα εξεταστεί η δυνατότητα κάλυψης μέρους ή όλων των εξόδων μετακίνησης και διαμονής.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση τους έως τις 17 Ιουλίου 2022 στα αγγλικά: forms.gle

Οι αιτήσεις θα εξετασθούν από το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας-ΕΚΟΜΕ και όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν για τη συμμετοχή τους έως τις 28 Ιουλίου 2022.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr