NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ελληνική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Toyota και φέτος στις κορυφαίες της Ευρώπης

Ελληνική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Toyota και φέτος στις κορυφαίες της Ευρώπης

Σημαντική διάκριση απέσπασε η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Toyota «Auto Κουβέλης Α.Ε.» στα ετήσια Βραβεία Ichiban που διοργανώνει η Toyota Motοr Europe. Η «Auto Κουβέλης Α.Ε.» κατάφερε να βραβευθεί ως η καλύτερη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και να διακριθεί ανάμεσα σε περισσότερες από 2.500 υποψηφιότητες πανευρωπαϊκά.

Τα Βραβεία Ichiban, που στα Ιαπωνικά μεταφράζονται ως «Νούμερο ένα», στοχεύουν στην ανάδειξη των κορυφαίων αντιπροσώπων αυτοκινήτων της Toyota ανά την Ευρώπη. Τα κριτήρια για την επιλογή των νικητών δεν περιορίζονται μόνο στις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών, αλλά στη βιωσιμότητα, τις υπηρεσίες που προσφέρουν σε θέματα προσβασιμότητας και κινητικότητας, καθώς και τη συνολική συνεισφορά της κάθε αντιπροσωπείας προς την κοινότητα στην οποία δραστηριοποιείται.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο κάστρο-θέρετρο Schloss Elmau στις Γερμανικές Άλπεις, όπου, μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσε κι ο CEO της Toyota Motοr Europe, Matt Harrisson, ο οποίος επαίνεσε τους νικητές της βραδιάς για το έργο τους που τους οδήγησε να ξεχωρίσουν και να γίνουν οι καλύτεροι αντιπρόσωποι Toyota της Ευρώπης.

Το βραβείο παρέδωσε στην Πηνελόπη Κουβέλη, Υπεύθυνη Aftersales της «Auto Κουβέλης Α.Ε.», ο Matt Harrisson μαζί με την Ιωάννα Βασιλειάδου, Operations & Network Transformation Director της Toyota Ελλάς.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr