NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Softweb: Rooftop Business Party στις εγκαταστάσεις της εταιρείας

Softweb: Rooftop Business Party στις εγκαταστάσεις της εταιρείας

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το πιο σημαντικό event της Softweb, το Rooftop Business Party στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Μια φαντασμαγορική εκδήλωση που πλαισιώθηκε από δροσερά cocktails, γευστικά εδέσματα και εξαιρετική μουσική. Η ώρα της διοργάνωσης επέτρεψε στους παρευρισκόμενους να απολαύσουν ένα απίθανο ηλιοβασίλεμα και τη θέα της πόλης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση των σχέσεων του τεχνολογικού και του επιχειρηματικού οικοσυστήματος της εταιρείας. Δυναμικό παρόν στο event της Softweb, έδωσαν επιχειρηματίες και στελέχη επιτυχημένων εταιρειών οι οποίοι είχαν την ευκαιρία για networking και εποικοδομητικές συζητήσεις.

Η ομάδα της Softweb πιστή στο καινοτόμο τεχνολογικό χαρακτήρα της, συζήτησε με τους καλεσμένους για τις προκλήσεις της παρούσας ψηφιακής εποχής και πρότεινε λύσεις που θα βελτιώσουν την αλληλεπίδραση και επικοινωνία κάθε εταιρείας με το οικοσύστημα της.

Τέλος, ο κος Δημητρακόπουλος Χαράλαμπος, Διευθύνων Σύμβουλος της Softweb, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στο event και δήλωσε: «Η εταιρεία διανύει το 14ο έτος από την ίδρυση της, αλλά εμείς νιώθουμε ότι τώρα ξεκινάμε. Κάθε χρόνο θα ανεβάζουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Έχουμε το πάθος, την όρεξη αλλά και την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία να καταστήσουμε την Softweb μια εταιρεία που μπορεί να ταυτιστεί άνετα με την εξέλιξη του οικοσυστήματος της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας στην Ελλάδα. Σε αυτό το ταξίδι έχουμε τους καλύτερους συνοδοιπόρους που δεν είναι άλλοι από τους πελάτες και τους συνεργάτες μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr