NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Ο Ανδρουλάκης καταγγέλλει απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το Predator

Ο Ανδρουλάκης καταγγέλλει απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το Predator

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, γιατί, όπως αναφέρει σε δήλωση του, «πριν από λίγες ημέρες ενημερώθηκα από την αρμόδια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι έχει γίνει απόπειρα να παγιδευτεί το κινητό μου με το πρόγραμμα παρακολούθησης Predator».

«Η αποκάλυψη ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοιες νοσηρές πρακτικές και για ποιους ενεργούν δεν είναι ένα προσωπικό ζήτημα. Είναι δημοκρατικό μου καθήκον. Σε όλη μου την πορεία έμαθα να αγωνίζομαι στη διαφάνεια, στο φως, στο προσκήνιο, γιατί η διαφάνεια είναι ένα απαιτούμενο στοιχείο της ομαλής λειτουργίας του πολιτικού μας συστήματος, γι’ αυτό σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με μισόλογα και με υπεκφυγές» τονίζει χαρακτηριστικά.

Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου

«Η μηνυτήρια αναφορά του κ. Ανδρουλάκη -σχετικά με την απόπειρα μόλυνσης του κινητού του τηλεφώνου, το Σεπτέμβριο του 2021, από κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης- επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Παράλληλα, κάθε αρμόδια αρχή της ελληνικής Πολιτείας οφείλει να συνδράμει, με την τεχνογνωσία της και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, τη διερεύνηση και διαλεύκανση της μηνυτήριας αναφοράς του κ. Ανδρουλάκη, τόσο σε ελληνικό, όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr