NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

B2B συναντήσεις για συνεργασία Ευρώπης - Ιαπωνίας στη Βιοτεχνολογία και τη Φαρμακευτική

B2B συναντήσεις για συνεργασία Ευρώπης - Ιαπωνίας στη Βιοτεχνολογία και τη Φαρμακευτική
27_07_2022 | 18:02
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που θα συμμετέχουν θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δικτυωθούν με εταιρίες που διαθέτουν τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της βιοτεχνολογίας και της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Διεθνείς επιχειρηματικές και τεχνολογικές συναντήσεις στον τομέα της βιοτεχνολογίας και της φαρμακευτικής βιομηχανίας με σκοπό τη συνεργασία ευρωπαϊκών και ιαπωνικών επιχειρήσεων διοργανώνονται με υβριδικό τρόπο από το Osaka Perfectural Government, το EU-Japan Center for Industrial Cooperation και το Enterprise Europe Network. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά στις 26-30 Σεπτεμβρίου 2022 και στην Οσάκα της Ιαπωνίας στις 11 Οκτωβρίου 2022.

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), συντονιστής του ελληνικού κόμβου του Enterprise Europe Network, υποστηρίζει τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στις συναντήσεις.

Η εκδήλωση θα εστιάσει στους παρακάτω τομείς:

  • Ανακάλυψη νέων φαρμάκων
  • Αναγεννητική Ιατρική
  • Θεραπευτικοί και διαγνωστικοί παράγοντες
  • Τεχνητή Νοημοσύνη και Internet of Things (IoT) στους προαναφερόμενους τομείς

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που θα συμμετέχουν θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δικτυωθούν με εταιρίες που διαθέτουν τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της βιοτεχνολογίας και της φαρμακευτικής βιομηχανίας και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής εδώ και να υποβάλουν προφίλ συνεργασίας μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2022. Όλες οι συναντήσεις (διαζώσης ή διαδικτυακά) θα προγραμματιστούν εκ των προτέρων μέσω της πλατφόρμας b2match. Κατά την εγγραφή, στο πεδίο γραφείο υποστήριξης - Support Office, μπορούν να επιλέξουν ΕΚΤ, προκειμένου να υποστηριχθούν από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Βαρβάρα Βασιλάκη, σύμβουλο Καινοτομίας στο ΕΚΤ (τηλ.: 210 2204912, email: vasilaki@ekt.gr).

Enterprise Europe Network-Hellas

Το Enterprise Europe Network-Hellas, o ελληνικός κόμβος του Enterprise Europe Network, είναι το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο επιχειρηματικής υποστήριξης, το οποίο αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το ΕΚΤ, οργανισμός δημοσίου συμφέροντος εποπτευόμενος από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ως συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, υποστηρίζει καινοτόμες και εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές και χρηματοδότηση, αξιοποιώντας τα ερευνητικά αποτελέσματα και τις τεχνολογίες/προϊόντα τους. Παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για διαχείριση καινοτομίας και scaling up των επιχειρήσεων, ενημερώνει για ευρωπαϊκές πολιτικές, παρέχει πληροφόρηση για τη λειτουργία της ευρωπαϊκής αγοράς και τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που υπάρχουν σε αυτή. Επίσης, δίνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαβουλεύσεις για μελλοντικές πρωτοβουλίες. Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν διεθνείς επιχειρηματικές, τεχνολογικές και ερευνητικές συνεργασίες, ανταλλαγή γνώσης και μεταφορά τεχνολογίας, συμμετοχή σε επιχειρηματικές αποστολές και brokerage events.

Πηγή: ekt.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr