NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

Μπιούτι Μπαρ Κυψέλη: Ένα concept store με υπηρεσίες ομορφιάς που ξεπερνούν τα στερεότυπα

Μπιούτι Μπαρ Κυψέλη: Ένα concept store με υπηρεσίες ομορφιάς που ξεπερνούν τα στερεότυπα
29_07_2022

Powered by:
The People's Trust Ενισχύουμε μικρές επιχειρήσεις
epixeiro icon Επιχειρήσεις & Know-how, Χρηματοδότηση

Η Άννα Χαλούβα με σπουδές στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, εργαζόταν για περισσότερο από 14 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και τα τελευταία 10 σε Ισπανική πολυεθνική εταιρεία. Στη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας ανακάλυψε ότι είχε ανάγκη από κάτι πιο δημιουργικό. Αυτό την ώθησε, όπως μας εξηγεί, πριν 8 χρόνια, να φοιτήσει σε σχολή μακιγιάζ, παράλληλα με την εργασία της. Έτσι ξεκίνησε να ασχολείται αρκετά πιο σοβαρά με τον τομέα της ομορφιάς και να βλέπει κάποια επαγγελματική προοπτική, παρότι στο παρελθόν δεν είχε ασχοληθεί με κάτι αντίστοιχο.

Πώς αποφασίσατε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας;

Με την έλευση της υγειονομικής κρίσης, εγώ, όπως και πάρα πολύς κόσμος, μέσα από όλα όσα περάσαμε αναθεώρησα τις γενικότερες αξίες της ζωής και πλέον μου είναι ξεκάθαρο το τι θέλω να κάνω και πώς θέλω να ζήσω.

Επιθυμία μου ήταν να ασχοληθώ με την ομορφιά, αλλά όχι με την στερεότυπη έννοια της λέξης. Έτσι προέκυψε και η επιχείρησή μου, το ΜΠΙΟΥΤΙ ΜΠΑΡ.

beauty-bar-new-1.png?mtime=20220729104014#asset:364444

Ποια είναι οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρετε; Τι μπορεί να κάνει κάποιος δηλαδή στο ΜΠΙΟΥΤΙ ΜΠΑΡ;

Ένας καλύτερος κόσμος ξεκινάει απ΄ την προσωπική φροντίδα, την αρμονία με τους γύρω μας και το περιβάλλον. Στο ΜΠΙΟΥΤΙ ΜΠΑΡ παρέχουμε υπηρεσίες/προϊόντα περιποίησης, επαναπροσδιορίζοντας τα πρότυπα, ξεπερνώντας στερεότυπα και δίνοντας την ευκαιρία στην καθεμία και στον καθένα να νιώθει μοναδικά, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής του, τονίζοντας την ομορφιά του σε κλίμα αποδοχής και εμπιστοσύνης. Ο χώρος φιλοξενεί σταθμούς περιποίησης (αισθητική άκρων| Manicure - Pedicure, Make up, Περιποίηση Φρυδιών, Αποτρίχωση) και σημεία πώλησης προϊόντων με την προώθηση μικρών ελληνικών brands (Καλλυντικές κρέμες - σαπούνια, Αρωματικά κεριά, Αξεσουάρ | τσάντες - scrunchies - κοσμήματα, ρούχα από Έλληνες δημιουργούς)

Πού μπορεί να σας βρει κάποιος;

Η περιοχή που το εγχείρημα ξεκίνησε είναι η ιστορική γειτονιά της Κυψέλης και όχι τυχαία, μιας και στόχος του, όπως και η ευρύτερη γειτονιά, ο χώρος που δημιουργείται να είναι πολυπολιτισμικός. Ένα στέκι όπου θα ζυμώνονται και θα αλληλεπιδρούν διαφορετικοί άνθρωποι σε κλίμα αρμονίας και αλληλοσεβασμού.

Στην οδό Ζακύνθου 10, σ' ένα πολυεπίπεδο χώρο συνολικά 100τμ (40 τμ υπόγειο, 40 τμ ισόγειο και 20 τμ πατάρι) διαμορφώσαμε, με upcycled και φυσικά υλικά, αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας τα προϋπάρχοντα χαρακτηριστικά του χώρου (επιφάνειες, μωσαϊκό, μάρμαρα πρόσοψης) ένα σημείο συνάντησης, με επίκεντρο την προσωπική περιποίηση και την φροντίδα στην καθημερινότητα.

Εκτός από το φυσικό κατάστημα, μπορείτε να μας βρείτε και στα social media του ΜΠΙΟΥΤΙ ΜΠΑΡ! Είτε στο facebook, είτε στο Instagram, όπου εκεί δίνουμε τη δυνατότητα να κλείσετε on line το ραντεβού σας.

Ήταν δύσκολο το εγχείρημα και το ξεκίνημα μιας τέτοιας επιχείρησης; Πόσο ισχυρός είναι ο ανταγωνισμός;

Αν ήταν λέει; Νομίζω πως δεν έχω ζοριστεί περισσότερο στην ζωή μου! Είναι ένας συνδυασμός γεγονότων και συναισθημάτων, από τη μια η γοητεία του να δημιουργείς κάτι δικό σου και ό,τι αυτό εμπεριέχει και από την άλλη οι συνεχόμενες δυσκολίες και προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Τον χώρο τον προετοίμαζα από τον Νοέμβριο του 2021. Όλα τα κτήρια στην Κυψελη είναι παλιά, γεμάτα κακοτεχνίες και άπειρα κατασκευαστικά θέματα. Έφευγα πολλές φορές στις 12 το βράδυ και πίστευα ότι δεν θα τελειώσω ποτέ. Τώρα πια τα θυμάμαι και χαμογελάω. Τότε ήταν εφιάλτης!

Η Κυψέλη είναι μια πυκνοκατοικημένη περιοχή. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα καταστήματα στην περιοχή, αλλά πιστεύω στην ιδέα μου και προχώρησα βάσει αυτού!

Πώς σας επηρέασε ο κορωνοϊός; Σας άλλαξε με κάποιο τρόπο τη στρατηγική ή τον τρόπο σκέψης;

Όλη η ιδέα και το στήσιμο του project ξεκίνησε εν μέσω κορωνοιού. Οπότε θα σου πω πως δεν με επηρέασε, απλά μου έδωσε χρόνο να προετοιμάσω την ιδέα μου!

beauty-bar-new-2.png?mtime=20220729104017#asset:364449

Ποιο είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης; Μ' άλλα λόγια, γιατί να προτιμήσει κάποιος την επιχείρησή σας;

Απευθυνόμαστε στη σύγχρονη γυναίκα για να την κάνουμε να αισθανθεί όμορφα με τον εαυτό της. Να αφιερώσει χρόνο για Εκείνη με απώτερο σκοπό να μπορεί να αντεπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητα. Αντίστοιχα για τον άντρα, που χρειάζεται ένα περιβάλλον χωρίς ταμπού ώστε να γίνει μέρος μιας εμπειρίας προσωπικής υγιεινής, χαλάρωσης και αγάπης προς τον εαυτό του. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στοχεύουν σε τιμές προσβάσιμες, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και αισθητική, ακολουθώντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής στον χώρο.

Ποιο feedback παίρνετε από τους πελάτες σας;

Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα ενθουσιασμού και αγάπης τόσο για το χώρο, όσο και για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες!

Πώς φαντάζεστε την επιχείρησή σας σε 5 χρόνια από τώρα;

Να μην έχει χάσει το χαρακτήρα της! Να έχει φτιάξει δυνατές σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες του. Γεμάτο νέες ιδέες, υπηρεσίες και προϊόντα. Τέλος, να μας γεμίζει αγάπη και χαρά, όπως σήμερα!

Πώς μάθατε για το The People's Trust;

Από έναν αγαπημένο μου φίλο-οικογένεια!

beauty-bar-new-3.png?mtime=20220729104011#asset:364443

Με ποιο τρόπο σας βοήθησε ο οργανισμός;

Η βοήθεια του The People’s Trust ήταν καταλυτική. Ακόμα θυμάμαι την ημέρα που ο Θάνος Καμπύλης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του οργανισμού, μου ανακοίνωσε πως θα βοηθούσαν την ιδέα μου να πάρει σάρκα και οστά! Κυριολεκτικά είδα το φως στο απόλυτο σκοτάδι! Χωρίς την ομάδα του The People’s Trust δεν θα είχα ολοκληρώσει το ΜΠΙΟΥΤΙ ΜΠΑΡ.

Θα προτείνατε το The People's Trust σε ένα νέο επιχειρηματία και γιατί;

Εννοείται. Αν κάποιος έχει ένα όραμα, αυτο που χρειάζεται είναι η υποστήριξη του The People’s Trust. Ήταν δίπλα μου σε κάθε μου βήμα!

Το The People’s Trust είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, παρέχοντας μικροχρηματοδότηση μέχρι το ποσό των €10.000 και δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ο οργανισμός έχει ως ιδρυτικό και βασικό χρηματοδότη το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr