NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Οι τοπ προορισμοί στον κόσμο της Dertour - Ελλάδα βλέπει η Attica Reisen

Οι τοπ προορισμοί στον κόσμο της Dertour - Ελλάδα βλέπει η Attica Reisen

Κανάρια Νησιά, Μαγιόρκα, Πορτογαλία, Τουρκία, Τυνησία, Αίγυπτος και Ταϊλάνδη είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί μακράς διαμονής της Dertour.

Αρκετά ξενοδοχεία και συγκροτήματα διαμερισμάτων που προετοιμάζονται για να υποδεχτούν ταξιδιώτες μακράς διαμονής προσφέρουν ποικίλους συνδυασμούς για να επωφεληθούν της ζήτησης, όπως είναι για παράδειγμα η υπηρεσία διανυκτέρευση χωρίς γεύματα, ή την υπηρεσία All Inclusive με συνδυασμό παροχών. Επιπλέον σχεδιάζουν αθλητικά και ψυχαγωγικά προγράμματα όπως μαθήματα γλώσσας, μαγειρικής και αθλητισμού καθώς και διάφορα κοινωνικά προγράμματα.

Στα Κανάρια Νησιά, το 60% όλων των ξενοδοχείων DER Touristik προσφέρουν εκπτώσεις για μακροχρόνιες διακοπές. Η Μαγιόρκα γίνεται επίσης ολοένα και πιο δημοφιλής τους χειμερινούς μήνες. Το 64% των ξενοδοχείων του προγράμματος των tour operators προσφέρουν μακροχρόνιες εκπτώσεις.

Στη Μαδέρα της Πορτογαλίας, ορισμένα από τα ξενοδοχεία της περιοχής δίνουν έκπτωση 30% για μεγαλύτερη διαμονή ενώ ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων στην τουρκική Ριβιέρα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των tour operators δίνουν 10% για πάνω από 22 διανυκτερεύσεις. Στην Τυνησία ξενοδοχεία περιλαμβάνουν ειδικά προνόμια για ηλικιωμένους με εκπτώσεις μέχρι και 25% μακροπρόθεσμη έκπτωση ενώ στην Αίγυπτο τα θέρετρα που βρίσκονται στην Ερυθρά Θάλασσα προσφέρουν εκπτώσεις 20% γα μακροχρόνια παραμονή ανοίγοντας περισσότερο την τουριστική περίοδο από την συνεργασία τους με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Ζήτηση υψηλή αναμένει η DER Touristik για την Dertour, Jahn Reisen, ITS και Meiers Weltreisen και για την Ταϋλάνδη.

Συνεργασία Attika Reisen με την ελληνική QLS Travel

Στους ταξιδιώτες με υψηλή αγοραστική δύναμη σχεδιάζει να εστιάσει η εξειδικευμένος Γερμανός tour operator Attika Reisen. Η Attika Reisen σχεδιάζει ειδικότερα να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ταξιδιών και άλλων συναφών υπηρεσιών στην Ελλάδα και την Κύπρο έχοντας ιδρύσει το νέο υποκατάστημα επ’ ονόματι Attika Premium.

Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται ταξίδια, υπηρεσίες γραμματείας, μεταφορών μέχρι και μεσιτεία ακινήτων, διοργανώσεις εκδηλώσεων, πάρτι κτλ. Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία εταιρεία QLS Travel για τον τομέα οργάνωσης και διανομής.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr