NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​H NewCo A.E. θα συμμετάσχει στο το διεθνές συνέδριο AIBC Balkans & CIS​

​H NewCo A.E. θα συμμετάσχει στο το διεθνές συνέδριο AIBC Balkans & CIS​

H NewCo A.E. θα συμμετάσχει στο το διεθνές συνέδριο AIBC Balkans & CIS που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι μεταξύ 22 και 25 Αυγούστου 2022.

Το συνέδριο AIBC πραγματοποιείται σε ετήσια βάση σε πέντε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές (Ευρώπη, Αμερική, Αφρική, Ασία και Βαλκανική) και αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για τη συνάντηση όλων εκείνων των πρωτοπόρων των τεχνολογιών που θέτουν τη βάση για την πραγμάτωση της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

H NewCo Α.Ε., αποτελώντας μέλος του οικοσυστήματος αυτού και στοχεύοντας την ανάπτυξη της ειδικά στις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων, έχει αναλάβει πλήθος σχετικών πρωτοβουλιών, μεταξύ των οποίων και η παρουσία της στο συνέδριο AIBC Balkans & CIS.

Το AIBC Balkans & CIS, με συμμετοχή ειδικών και ενδιαφερομένων από όλο τον κόσμο για την τεχνολογία Blockchain, θα αποτελέσει εξαιρετική ευκαιρία να παρουσιάσει η εταιρεία τα προϊόντα της μέσα από περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο.

Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου και ο CTO της εταιρείας, Entrit Metai, ο οποίος θα είναι κεντρικός ομιλητής της θεματικής ενότητας "Αναδυόμενες Τεχνολογίες και το Μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης".

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr