NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η κινεζική Huawei ετοιμάζεται να αποχωρήσει από ορισμένες χώρες

Η κινεζική Huawei ετοιμάζεται να αποχωρήσει από ορισμένες χώρες

​Ο ιδρυτής της κινεζικής Huawei Technologies είπε στους εργαζομένους ότι η εταιρεία πρέπει να στρέψει το ενδιαφέρον της στη διασφάλιση των κερδών και των ταμειακών ροών, καθώς η παγκόσμια οικονομία εισέρχεται σε μια μακρά περίοδο ύφεσης.

Η οικονομική εφημερίδα Yicai, που επικαλείται την επιστολή του Ren Zhengfei προς το προσωπικό της εταιρείας, δεν διευκρίνισε εάν ο Ren εξήγησε ποιες δραστηριότητες αφορούν όλα αυτά, αλλά είπε ότι "το πλεονάζον προσωπικό" θα μετακινηθεί σε άλλες ομάδες.

Ο Ren επέστησε, επίσης, την προσοχή στη σημασία της παραδοσιακής εστίασης της εταιρείας στην τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ).

«Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι ότι η κατασκευή υποδομής ΤΠΕ είναι η ιστορική αποστολή της Huawei και όσο πιο δύσκολοι είναι οι καιροί, τόσο περισσότερο δεν μπορούμε να αμφιταλαντευτούμε», είπε.

Η Huawei θα αποχωρήσει εντελώς από ορισμένες απροσδιόριστες χώρες, ενώ το επόμενο έτος θα μειώσει τις «τυφλές» επενδύσεις και την επέκταση και θα διατηρήσει τον κατάλληλο επιχειρηματικό ρυθμό, όπως ανέφερε το δημοσίευμα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr