NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Oppo: Παραμένει «δεσμευμένη» στην Ευρώπη, παρά την αναστολή πωλήσεων στη Γερμανία

Oppo: Παραμένει «δεσμευμένη» στην Ευρώπη, παρά την αναστολή πωλήσεων στη Γερμανία
Φωτογραφία: Maurizio Pesce from Milan, Italia

​Το κινεζικό brand smartphone Oppo θα διατηρήσει τη Γερμανία ως τον κύριο επιχειρησιακό κόμβο για τις ευρωπαϊκές δραστηριότητές του, παρά το γεγονός ότι σταμάτησε πρόσφατα τις πωλήσεις στη συγκεκριμένη χώρα, όπως δήλωσε ο Billy Zhang, αντιπρόεδρος πωλήσεων και υπηρεσιών στο εξωτερικό της εταιρείας.

Η Oppo διέκοψε τις πωλήσεις στη Γερμανία αυτόν τον μήνα αφού έχασε μια αγωγή σε σχέση με διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τον φινλανδικό γίγαντα των τηλεπικοινωνιών, την Nokia, η οποία ισχυρίστηκε ότι η χρήση ορισμένων τεχνολογιών 4G και 5G από την Oppo είχε παραβιάσει πατέντες της.

Η OnePlus, η οποία αποτελεί sub-brand της Oppo, έχει επίσης αναστείλει τις πωλήσεις στη Γερμανία. Η Realme, ένα νέο brand που σχετίζεται με την BBK -στην οποία πιστώνεται η δημιουργία των Oppo, Vivo και OnePlus- δήλωσε ότι «παρακολουθεί στενά την κατάσταση».

Το 2020, η Oppo άνοιξε τα κεντρικά γραφεία της στην Ευρώπη στο Ντίσελντορφ.

«Η μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας για τις αγορές της Ευρώπης και της Γερμανίας παραμένει η ίδια», δήλωσε ο Zhang. «Δεν υπάρχει αντίκτυπος στην επιλογή της τοποθεσίας του γραφείου μας και στο γερμανικό γραφείο, όπου βρίσκεται ο ευρωπαϊκός κόμβος μας, θα λειτουργεί ως συνήθως».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr