NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Με πολλές και ποικίλες δράσεις ολοκληρώθηκε το φετινό τουρνουά «AEGEAN Ακρόπολις»

Με πολλές και ποικίλες δράσεις ολοκληρώθηκε το φετινό τουρνουά «AEGEAN Ακρόπολις»

Με πολλές δράσεις από την AEGEAN πλαισιώθηκαν οι αγώνες της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων στο φετινό τουρνουά προετοιμασίας «AEGEAN Ακρόπολις» που πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α. από τις 17 έως τις 19 Αυγούστου.

AEGEAN NEWSFLASH: Με πολλές δράσεις από την AEGEAN πλαισιώθηκαν οι αγώνες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στο φετινό τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις στο Ο.Α.Κ.Α.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων η AEGEAN επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις για τους θεατές, οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. και ενθάρρυναν με την παρουσία τους, τους παίκτες της Εθνικής. Στο 360° video booth της AEGEAN οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να τραβήξουν το δικό τους βίντεο δείχνοντας τον ενθουσιασμό τους για την αγαπημένη τους ομάδα, ενώ στο ημίχρονο κάθε αγώνα μεγάλες σφεντόνες «εκτόξευαν» μπλουζάκια της Εθνικής στους τυχερούς φιλάθλους. Από το τουρνουά δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η Lucky Cam, η οποία εστιάζοντας τυχαία σε θεατές που παρακολουθούσαν από τις κερκίδες και προβάλλοντάς τους στην οθόνη μετέδιδε τον ενθουσιασμό και το πάθος των φιλάθλων της Εθνικής κατά τη διάρκεια των αγώνων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr